Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkasd

Rysownie.. czym na brystolu. ?

Polecane posty

Gość malinkasd

Chciała bym namalować sobie na brystolu coś związanege z egiptem ( piramidy, hieroglify itd). Jaką techniką będzie to najdłaniej wyglądać? I czy można takie dzieło powiesić na ścianie?;)

To chcesz narysowac czy namalowac, bo to roznica? Rysowanie - olowek, malowanie - plakatowki lub akryle, cos posredniego - pastele suche lub kredki akwarelowe. Powiesic mozesz, w antyramie. A ladnie bedzie wygladalo technika ktorakolwiekbadz, bylebys miala troche talentu :P

Gość malinkasd
co do talentu to mam wątpliwości;) ale z drugiej strony za dużo go nie trzeba do tego typu rysunku;) napisałam narysować i namalować bo nie mogę się zdecydować:D ołówkiem jest znacznie łatwiej, ale efekt gorszy bo czarno biały. Znowu farby na brystolu o dużych wymiarach to też problem. Do pasteli nie mam przekonania...a może kredki?? a co do antyramy...to ile taka może kosztować?? ;)

Gość malinkasd
ale do reszty niestety nie;) a ja chce takie połączenie: na środku i na górze piramida, jakiś krajobrazik, palmy, niżej rysunki bogów a do okoła hieroglify;) ale wszystko jedną techniką;)