Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdffd

3 kolory blondu mam na glowie../

Polecane posty

Gość ffdffd

mam resztki rozjasniacza, odrost 1 cm mysi moj naturalny, no i farba garnier nutrisse ktora juz od roku farbuje, ale na niej od slonca sie porobily tez pasemka, ktore sa jasniejsze od farby.. grrr, dziewczyny nie chce juz uzywac rozjasniacza, farba chwyta ok bez problemu, ale szybko robi sie zolty taki brudny kolor... Juz nie wiem czym farbowac?? Doradzcie cos prosze..

Gość Catherine7557
Może dekoloryzacja ? ;-) Potem odczekaj jakiś czas i zafarbuj na nowo .. W ostateczności możesz farbować dalej, ale wiem z doświadczenia mojej przyjaciółki, że i rude potrafi wyjść. Nie znam sie na tym, ale może pomogłam. Powodzenia ! :P

Gość ffdffd
dzieki, ale nie chce robic dekoloryzacji bo dekoloryzacje sie robi rozjasniaczem, ktory strasznie niszczy wlosy!!! pisalam, ze nie chce uzyc rozjasniacza.

wiesz co, najlepiej idź do fryzjera. Zapłacisz więcej, ale będziesz miała zrobione porządnie ;)

Gość ffdffd
A moze zafarbowac jakims miodowym blondem?

ja mam na głowie też dużo :P i tak samo nie ważne czy farbuje fryzjer czy robie to sama... włosy poprostu nabierają zółtego odcienia po pewnym czasie.. podchodzą czasem pod lekko rudy.. nie używam rozjaśniacza bo niszczy mi za bardzo włosy.. uzywam farby garniera bez amoniaku.. co jakieś 3-4 tygodnie.. i jakoś wyglądają te włosy :P ten typ już tak ma.. masz jakiś barwnik którego nie da się pozbyć ;P

Gość dobrze ze nigdy wlosow
nie farbowalam i mam swoj naturalny blond :D

Gość dobrze ze nigdy wlosow
a mam takie do Was pytanie: dlaczego zafarbowalyscie wlosy? Okej, zrozumiem jesli bylaby sytuacja, ze blondynka farbuje na czarny, brunetka na blond, ale blondynka na blond? nie lepiej rumiankiem rozjasnic?

Gość używaj szamponu z fioletem
kup szampon z Joanny z fioletem, który niewluje żółty kolor włosów!! jest super - polecam :)

Gość ffdffd
Monissiaa4 dziekuje!:) A mozesz mi podac linka farby ktora farbujesz? i nr koloru. Moj naturalny to popielaty blond.

Gość gość
A co powiecie na szaleństwo z kolorkiem ? Tak sobie mysle o jakiś 2 ale takich zupełnie kolorowych. Moze to dobre rozwiązanie ?