Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnkledmnededed

smutno mi przyjechal do mnie facet

Polecane posty

Gość dnkledmnededed

i najpierw chiał się kochać. To ja mu powiedziałam ,że później bo wezmę prysznic i wogóle. Nie był z ego zadowolony bo chcial się kochać w tej chwili i już. A ja poszlam. W ciagu 15 minut nagle ogarnela go staszna sennosc widze ze udaje ,że che mu sie spac zeby sie zemscic i jeszcze odwrocil sie do sciany nawet nie chce mi dac buzi na dobranoc . Jak on sie che kochac to musi być zaraz bo inaczej to wielce obrazony jest. Już kiedys tak bylo jak bylam chora i czekalam az lek zadziala i sie pocilam wiec nie chcialam sie kochac powiedzialam mu ze poczekam az sie wypoce wykapie sie i moze wtedy i wtedy tez byl wielce obrazony . zastanawiam sie czy w ramach odwetu nie zrobic mu postu do konca tygodnia...

Gość dnkledmnededed
i jescze sie tak wtulil w rog sciany jak nigdy i powiedzial mi ze prosil mnie zebym nie brala prysznica, a skoro go wzielam to on teraz bedzie spal i nie ma ochoty . nawet buzi mi dac nie chcial na dobranoc. A co to ja jestem panienka na teefon ze na kzade jego zawolanie mam byc bo inaczej sie obrazi?

Gość kajaczki
a moze on lubi jak jestes nie umyta, taka swojska!

Gość dnkledmnededed
to ja zrobic mu do konca tyg albo przynajmniej jutro ten post czy nie ? moze dobrze by mu to zrobilo i juz by tak nie podskakiwal. On to zawsze mysli ze wszysko mu wolno a ja mam miec zawsze ochote kiedy on chce

Gość dnkledmnededed
a jeszcze gorzej ze do oich kolezanek tez przyjachali faceci ( mieszkamy razem) i pewnie teraz robia cos fajnego... :( buuuuuuu

Gość dnkledmnededed
jest tam kos jeszcze? bo z tego wszystkiego mi sie spac odechcialo

Gość dnkledmnededed
odwrócił sie do sciany i pierdł mi w twarz :/

Gość dnkledmnededed
tak tak podszywaczu

Gość dnkledmnededed
ma 30, ja 21

Gość taka jakaś senna
Też się połóż spać. Odwróć się do niego tyłkiem (gołym, jak Ci się koszulka "niechcący" podwinie). I śpij spokojnie. Nie pogrywaj. Gierki niszczą związki. Jeżeli zacznie Cię zaczepiać, to może będzie jeszcze fajnie, ale jeżeli już będziesz rozespana, to nie musisz odpowiadać na zaczepki, tylko normalnie spać. :D