Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakajajestem1

najpiękniejsze piosenki... jakie znacie?

Polecane posty

Gość aj łil olłejs low juł

Gość gość
Shout - Przepraszam za miłośćKasia Kowalska - To był sen Hugh Grant & Haley Bennett - Way Back Into Love

no niestety aż tak do niedzieli...ale zleci szybko dzięki kafe:) a co do klimatów to chyba raczej takie nastrojowe, i odpowiednie na tą porę:)

musiałam jakoś zwabić nocnych marków:D chyba że wolicie jakiś bardziej kontrowersyjny temat to nie ma problemu...:D

Sie ma albo sie nie ma :> Spie pare godzin zaledwie i az snieg nie spadnie to raczej bede troche przesiadywac na kafe ;> Kontrowersyjny temat tak ? hmm.. moze wanna ?:>

Gość porozmawiajmy o scacie
:)

plan to byl taki zeby dojsc do kuchni, wyciagnac potrzebne materialy, przygotowac to wszystko i nie obudzic kolezanki ktora spi w pokoju obok :)

120% normy bo jeszcze kota nakarmilem :> i do tej wanny.. to istotnie jest to dobry poczatek i do rozmowy i do czegos innego.. :>

jako ze konwersujemy przez internet to zostaje tylko ta pierwsza opcja. W realu (bardzo fajny sklep) nie omieszkalbym zaproponowac druga :>

Gość a najlepiej isc spac
😴

jakos weny dzisiejszego wieczoru nie mam :> Zostalem oprozniony.. :>

tylko nie o prysznicach błagam...zle mi się to kojarzy...pozostańmy przy wannie...ja jedynie mogę sobie o niej pomarzyc o tej porze ale za to wyobrażnia działa:D

a i owszem. Bo woda pomaga i dziala gojaco.. .:> Dobra chyba bede zmykal. 3majcie sie i milej nocy.

A jeszcze w obronie prysznicow - zajebiscie jest pod prysznicem czasem.. :> Albo na basenie kiedy wszystko jest ladnie podswietlone i caly sektor jedynie dla nas... ehh dobra bo i mi wyobraznia zaczyna dzialac ;) Baj ;*