Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i teraz tak....

rzucic go czy on rzuci mnie?

Polecane posty

Gość i teraz tak....

moj facet ma w planach wyjechac za granice i czyni aluzje pt. ze jest przekonany ze ten zwiazek sie rozpadnie, jak tam bedzie. boi sie ze on nie wytrzyma. i teraz pytanie czyy mam to rozumiec jako furtke do tego zebym uratowala swoja godnosc i go zostawila?:(

Trochę wytarty frazes, ale pogadaj z nim. Skoro on mówi Ci o swoich wątpliwościach, Ty możesz odwzajemnić się tym samym. Jeśli jest Wam razem dobrze, a on zaczyna nagle ten temat, to może faktycznie po prostu się boi, bo mu zależy. Zapytaj, czemu sądzi, że to się rozpadnie. Może on obawia się, że Tobie nie będzie opowiadać taka forma związku... Nie diabolizuj od razu:) Co ma na myśli mówiąc, że nie wytrzyma? Bo może nie wytrzyma z tęsknoty;p Przy takiej rozmowie może dowiesz się więcej i będziesz mogła ustalić, czy on kombinuje, jak tu się zgrabnie wyplątać, czy po prostu ma obawy przed niewygodami związku na odległość. I jeszcze jedno - jeśli będzie Wam zależało, dacie radę. Wiem, co mówię, moje cudo jest zazwyczaj 400km ode mnie - da się:)