Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama i samotna

mam dosc pracy meza

Polecane posty

Gość sama i samotna

ciagle wyjazdy, niebezpieczna praca, teraz wyjechal i nawet dzwonic nie moze, nie wie kiedy wroci :(((((((((((

Gość ggggggg
a pieniążki pachną tobie :)

Gość sama i samotna
malo z nich widze... ale to inna sprawa

Gość leszek piesek
sluzbista pewnie :P

Gość sama i samotna
mamy kredyt na dom, on ma alimenty ... kokosy nie zostaja wiec nie o kase chodzi. meczy mnie rozlaka i wyrzeczenia :(

Gość sama i samotna
to zalezy jak kto na to patrzy.... na reke ma ponad 6 tys + 13tki i mundurowki...

Gość ggggggg
zamiast narzekać na samotność i nudę podkasaj rękawki i sama wez się do pracy :) odciążysz męża finansowo , budżet domowy wzrośnie , a i mąż wtedy nie będzie zmuszony do ciągłej harówki :)

Gość sama i samotna
czasem wpadnie jaka nagroda

Gość sama i samotna
ale ja pracuje. mam bardzo dobra prace. nie chodzi o kase

Gość sama i samotna
tez jestem w mundurowce ale nie mam tak "rozjazdowej funckji : (

czyli z 10 tysi macie .... nie jest żle ... więc zaproponuj mu żeby znalazł sobie prace bliżej domu ... Nie teraz juz natychmiast , ale niech sie rozejrzy za czymś , poszuka i podpyta ... a nóz widelec

Gość sama i samotna
wiele nie zostaje... ja mam studia i maz tez. poza tym problem polega na tym ze tak latwo meza nie przeniosa bo ma taki etat ,ze jest to malo mozliwe. jedyna opcja jest emerytura o ktorej on nie chce slyszec

Gość sama i samotna
meczy mnie to niestety ... rozlaka ... teraz juz tydzien nie mamy kontaktu bo nie moze dzwonic ....

jedyna opcja jest emerytura o ktorej on nie chce slyszec" Jest klawiszem ? :P

Gość mmmn
tez jestem samotna w zwiazku..i tez nie chodzi z mojej strony o kase..chodzi o to ze on ciagle pracuje,prosze go o chwile razem on juz cos ma,musi załatwic nie ma czasu..a to jest dobijajace bo wiekszosc z nas nie tak sobie to wyobrazała..i rozumiem Cie autorko w 100%

Gość sama i samotna
jest pilotem

Gość sama i samotna
naprawde czuje sie samotna... i wiem ze kiedy pojdzie na emeryture tez bedzie miala prace wymagajaca od niego dyspozycyjnosci :(((

a to jest dobijajace bo wiekszosc z nas nie tak sobie to wyobrazała.." ale większość z was jak sie chajtała z owym facetem to chyba wiedziałyscie z kim sie chajtacie i co was czeka ? Jaki zawód wykonuje i co się z tym wiąże ? Teraz to takie płakanie nad rozlanym mlekiem :P gdzie z góry było wiadomo że owo mleko bedzie rozlane .... do kogo wy macie teraz pretensję ?

Gość sama i samotna
jak go poznalam to nie wiedzialam co dokladnie mnie czeka... nie wiedzialam ze awansuje itp . nie sadzilam ze tyle bedzie tych samotnych dni :(

i pewnie tez nie opowiadał ci o swojej pracy :P no bo on pewnie składa długopisy w domu ... a tu nagle awans :P to chyba logiczne że jesli pracuje w jakiejś dobrej i znanej firmie , to takie coś jak awans jest naturalna i raczej przewidywalna sprawa ... no chyba ze o tym nie rozmawiacie ?

Gość sama i samotna
nie pracuje w znanej dobrej firmie. jest pilotem wojskowym. dosc szybko go awansowali wiec to nie jest takie do przewidzenia...

Gość sama i samotna
a o tym ze przyjeli go do KBWL nie wiedzialam. dowiedzialam sie gdy zadzwonili ze ma sie pakowac i jechac

to spytam inaczej ? NIe wiedziałas że masz męża pilota ? Dowiedziałaś sie o tym po slubie ? że masz teraz pretensje o fakt że nie spedza z toba tyle czasu ile byś chciała ...

Gość sama i samotna
nie wiedzialam ze tak szybko dostanie awans i tak odpowiedzialny etat. nie wiedzialam ze przyjeli do go KBWL. obecny etat go tak zajmuje...

Gość nie przesadzajcie juz
moj tez zagranica siedzi..mamy 7 miesieczne dziecko i zyje:>..daje rade tu ze wszystkim sama i TAK mam satysfakcje kiedy wpływa 2000 EURO na konto...skonczcie marudzic bo jak sie chce chłopa w domu to kasy niestety nie bedzie:> mi czasem nawet odpowiada ze go nie ma , za to jak sie super witamy jak wraca:P

Gość sama i samotna
mi jakos nie odpowiada bo przedtem 3 lata zylismy na odleglosc

Gość sama i samotna
nie przesadzajcie - w zwiazku nie chodzi o to by zyc osobno , nie chodzi o pocieszajace 2000 euro :P zwiazek to bliskosc, zycie razem... zaczynanie dnia z ukochana osoba ... znam wiele takich jak ty