Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdnlkjknkj

Siłownia czy aerobik?

Polecane posty

Gość mdnlkjknkj

Witam. Chciałabym wzmocnić i wyrzeźbić ładnie nogi i podnieść pupę. JAk myślicie jakie ćwiczenia najlepsze ? Na siłowni czy może aerobik? Bo nie wiem gdzie się zapisać. Proszę o dobre rady Pozdrawiam.

Gość jbdjknm
na siłownię :)

Gość ssssssddddddddffffffffq
Siłownia i dobrze opracowany plan treningowy. Jeśli natomiast bardzo nie lubisz siłowni (ja za cholerę nie mogę się przekonać), to dobrą alternatywą jest aerobik ze sztangami - dobre dla poczatkujących, bo instruktor pokazuje po kolei dokładnie ćwiczenia na każdą partię mięśni i pilnuje poprawnego technicznego wykonania.

Gość mdnlkjknkj
bardzo dziękuję:) więc chyba jednak siłownia:)

Gość zdecydowanie siłownia
a w szczególności ćwiczenia nie stricte siłowe, tylko fitness polecam bieżnię, orbitrek, steper no i cos na mięśnie brzucha. Ja w w tamtym roku chodziłam na zwykły aerobic, nie powiem też było ok, ale teraz chodzę na fitness właśnie, codziennie po godzinę albo półtorej......właśnie się zbieram żeby tam jechać:):) efekty są super:)

Gość mdnlkjknkj
Dziękuję Ci bardzo:)

Gość pffffffff
No nie no, bez jaj; jeżeli celem jest wyrzeźbienie sylwetki, bieżnia będzie tylko parą w gwizdek. Jeśli chcesz wzmocnić i wyrzeźbić mieśnie to tylko ćwiczenia z niedużym (!!!) obciążeniem - ważnejsze od ciężaru jest prawidłowe wykonanie i ilość powtórzeń.

Gość mam6palców
CALLANETICS*