kaska28 0 Napisano Listopad 7, 2009 Petra-ja wiem po sobie jak słodycze mnie gubia...przed ciazą nie mogłam normalnie poczestowac sie 1 ciastkiem czy kawąłeczkiem czkolady...nie, bo to było stanowczo za mało...potem po porodzie karmiłam piersia (20 m-cy) a na poczatku wiadomo rezim...dania na parze, litry wody niegazowanej, zero słodyczy i waga poleciala w mgnieniu oka (14,5 ciazowych plus dodatkowe 10 ) takze dla mnie to sukces, umiem również odmówic sobie słodyczy...narazie niczym sie nie faszeruje, stawiam na ćwiczenia, zdrowe jedzonko i minimum slodyczy (cieżko z tym przt 2,5 ltenim smyku)...a jak Wy sobie dziewczyny radzicie jakie macie zasady i jakie plany odnośnie wagi, wyglądu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska28 0 Napisano Listopad 7, 2009 właśnie ogladałam "Rozmiar w dół"na tVN Style...kobieta ważyła 185,5 kg....schudła prawie 20 kg w 8 tyg....co sobote staram sie oglądać, bo to mnie motywuje...ponoć ludziom otyłym lepiej i szybciej jest zejśc z wagi, przynajmniej na poczatku, dziwne, ze nasze 5 kg moze spadac o wiele wolniej i trudniej...ale i tak ciesze sie z tego co do tej pory osiagnełam...nie jest źle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaanianianiania Napisano Listopad 7, 2009 Ja was zapraszam na forum tam wiecej o odchudzaniu www.odchudzanie-razem.socjum.pl wiele kobiet, wiele kg mniej! razem łatwiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petra38 0 Napisano Listopad 12, 2009 Cześć dziewczynki.Mój entuzjazm już się niestety skończył.Waga stanęła jak wryta, a ja nie mam do tego cierpliwości.Już mam dosyć.Chyba się poddam.W końcu grubasy też muszą być na swiecie:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalaj 0 Napisano Listopad 12, 2009 Autorko a to myślałaś że cały czas będzie tak łatwo? pstryk i waga spada?? Na początku szybko spada a potem jest coraz cieżej. Niestety ale nie tak łatwo. Nie raz nie dwa miałam chwile zwątpienia ale walczyłam dalej. Bo inaczej się nie da. Nie ma czarodziejskich środków i sposobów które pozwolą na utratę wagi ot tak. Zmiana nawyków na zdrowe, ruch i konsekwencja mimo zastojów wagi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***Stokrotka**** Napisano Listopad 12, 2009 Nie poddawaj się! Tak jest zawsze. Na początku waga szybo leci - to głównie woda. Potem nagle staje, taki stan może trwać i dwa tygodnie (ja tak miałam). Ale potem waga znowu rusza i leci w dół. Schudłam ponad 20 kg (wagę trzymam już rok), i nie jeden zastój przeżyłam. Grunt to nie poddawać się i trzymać dietę. A na wagę proponuję wchodzić co tydzień, dwa. Częściej nie ma to sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach