Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyyyyyyuy

On lubi jak jestem zazdrosna i specjalnie mnie denerwuje

Polecane posty

Gość uyyyyyyyuy

doszłam do takiego wniosku..a ja się daje podpuszczać.Fakt jest przystojny ja nie jestem brzydka..ale i tak mamkompleksy jest wtypie wielu kobiet.I wiecznie specjalnie mi mówi jak to jakaś barmanka się do niego uśmiechneła..Albo specjalnie się do kogos uśmiecha to laska oczywiście odwzajemnie uśmiech(i tłumaczy mi że to tylko uśmiech)albo mi opowiada ile lasek na niego leci!!:O

Gość dzsgfg
zrób to samo, niech poczuje ten smak

Gość uyyyyyyyuy
mam wrażenie,że on lubi jak ja się denerwuje.Staram się nie dawać podpuszczać ale mi to nie wychodzi

Gość aasaa
ja widzę takie wyjścia: - ignorować go , zmieniać temat niech myśli że cię to nie obchodzi -wyśmiewać -lub odwdzięczyć się tym samym

Gość uyyyyyyyuy

Gość osobowość narcystyczna

zapytac po prostu. czy tak wielką satysfakcję sprawia mu to że się denerwujesz? czy ma jakies poszanowanie do Twoich uczuc? czy nie widzi że Cię rani?... a jesli wiesz ze nic Ci nei zagraza, a on tylko tak gada aby gadac to olewac. mow mu "tak, tak, wiem, jestes najprzystojeniejszy w całej wsi i wszystkie babki kochają się w Tobie, nie przymierzając DiCaprio". spokojnie i z powazną miną. moze dotrze że robi z siebie kretyna.

Gość pies który
dużo szczeka nie gryzie :P wszystko w temacie. z psychologicznego punktu widzenia facet chce sie dowartosciowac na kazdym kroku... :P