Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elleonora4826

Czy moge byc w ciazy ??

Polecane posty

Gość Elleonora4826

Czesc, mam problem. Mianowicie ponad miesiac temu chlopak "wszedl we mnie" , ale po chwili wyszedł. Od tamtego czasu miałam już miesiączke .. Co dziwne , po niecałuch siedmiu dniach dostałam następną.. Wydaje mi się że przytyłam, czasami czuje lekkie pulsowanie w lewej stronie podbrzusza.. Odczuwam tylko zmęczenie, innych objawów nie zauważyłam. Czy moge byc w ciazy? Mam w planach wizyte u ginekologa, ale wybieram sie tam z mama i nie chce zeby ona sie o tym dowiedziala .. Z gory dzieki.

Gość proponuje zrobic test
ciazowy... po miesiacu na pewno pokaze prawodlowy wynik. ale ja na Twoim miejscu nei zadreczalabym sie taka mysla. wedlug mnie na 99,9% nie jestes w ciazy. Powodzenia.

Gość Elleonora4826
Dodam tylko, że trzy lata temu miałam guza na jajniku i przez ponad 1,5 roku brałam tabletki antykoncepcyjne bez dłuższej przerwy. Czy jeszcze jakieś objawy powinnam zauważyć, aby mieć pewność ? Już z przewrażliwienia ciągle staje przed lustrem i patrze czy nie przytyłam .. :-(

Gość dziwna jestes
dlaczego nie zrobisz testu ? po co ci mama u ginekologa ? dlaczego uprawiasz seks bez zabezpieczenia ? nie panikuj, raczej to nie ciąża :)

Gość pewnie jest nieletnia
dlatego Mama z nią chodzi do gina skoro miałaś guza na jajniku to nie lekceważyłabym objawów tym, bardziej tego nietypowego krwawienia w ciąży pewnie nie jesteś, bardziej martwi mnei fakt że znowu możesz mieć coś z jajnikiem pędem do gina na usg dobrze też byś zrobiła sobie badanie z krwi CA-125

poczytaj sobie trochę o ciąży, to wtedy będziesz wiedzieć, że "tyje się" znacznie później niż w 5 tygodniu ciąży (który ew. byłby u Ciebie) :> Skoro nie było wytrysku (bo nic o nim nie piszesz), to niby jak miałabyś zajść w ciążę? Jeśli jednak się schizujesz, to kup sobie w aptece test i tyle. A co do wizyty u ginekologa z mamą - przeciez nie musi z Tobą wchodzić do gabinetu, więc w czym problem? No i ostatnia sprawa - nie taniej od tego testu czy wizyty u ginekologa wyszłoby kupować prezerwatywy? :>

Gość Elleonora4826
Czekam az mi sie ta "niedyspozycja" skonczy. Martwie sie bardziej czasem jej trwania - i po 20 dni sie zdazalo.. Katorga.