Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellle17

trądzik

Polecane posty

Gość ellle17

moja twarz wygląda okropnie, mimo iż o nią niesamowicie dbam, używam kosmetyków z apteki, leczniczych i wogóle, co rusz jakiś okropny pryszcz wyskoczy a czoło jest całe w takich drobniutkich, podskórnych wągrach które widać pod światło, momentami zyć mi się odechciewa przez stan cery, wstyd mi wyjść gdziekolwiek a jak z kimś rozmawiam to wydaje mi się że rozmówca widzi tylko mój trądzik, mam 17 lat, co mogę stosować???

Gość annamarriiaia
ja mam 22 lata i jeszcze gorzej, bo walcze dodatkowo z bliznami na buzi :o

Gość ellle17
ja też mam blizny, kilka takich dołków

witam Was, Doskonałym kosmetykiem na wasze problemy jest aloes. Picie miąższu i smarowanie nim twarzy. Macie takie problemy poniewaz macie duzo toksyn w organizmie i akurat objawiaja sie one u Was w taki a nie inny sposób. Aloes oczysci skóre od wewnątrz, odtoksyczni.

Gość ellle17
zależy co i gdzie, w aptece wszystko ok 30-40zł za kosmetyk(tonik, żel, krem) a w drogerii ok 10-15 za kosmetyk, jak kupię za ok 100zł tonik, żel i krem to wystarcza na 3-4mieiące

Gość ellle17
ale to trzeba kupić taki płyn?? czy może być kwiatek??? w domu mam 5 roślinek aloesu, takich dużych

Gość nie masz glupszych pytań
Polecam DERMEDIC czy jakos tak sie to pisze żel do buzi domowa mikrodermabrazje zakupiłam na allegro neodermy i jest świetna do tego jeszcze dobrze jest isc do dermatologa ja bralam tetrarysal i do smarowania mialam duac teraz mam tylko duaz raz na jakis czas jak juz widze,ze z moja buzia cos sie dzieje ale ta mikrodermabrazje to polecam bardzo !!!!!!!!!! podam Ci link jak chcesz od tego sprzedawcy co ja kupowałam

Gość ellle17
tomaszów

Gość ellle17
to podaj link i dzięki, i moje pytanie nie jest głupie bo niektórzy nie mają wcale trądziku, inni go b. szybko leczą a ja się męcze już 5 lat!!!

ja mam tradzik czasami mniej czasami wogle a czasami jak wysypie to masakra teraz w miare ładna buzie lecze sie od momentu gdy 15 lat skonczyłam teraz mam 24

a u dermatologa byłas???co Ci powiedział i przepisał??

ten aloes musiałby byc 2,3 letni zeby miał lecznicze właściwości. Najlepiej niech pozostanie ozdobą:) ja na twoim miejscu nie brałabym zadnych natybiotyków - nie ma nic gorszego, sama wiesz jak jest - ludzie umierają na te choroby na które sie leczą - jakby antybiotyki działały to po miesiącu stosowania każdy byłby zdrowy i choroba by juz do niego nie wróciła. A w jakim Tomaszowie? Mazowieckim czy Lubelskim?

Gość ellle17
u dermatologa byłam, z 8 razy, maść robiona, nie jedz czekolady itp tylko takie rady, jak wyszlam z gabinetu to zawsze miałam recepte na kremy itd za ok 100zł(nie jem słodyczy, pije ok 3 litry niegazowanej wody dziennie i nie pije gazowanych i słodkich napojów, nie pije i nie pale i nigdy nie piłam i nie paliłam), maści nazw nie pamiętam wszystkich, było ich trochę, teraz stosuje(sama kupiłam bo dermatologowi już nie wierze, ponad 2 lata leczenia i nic) Sudocrem i łagodny tonik,

kasiula ale ten antybiotyk co ja brałam jest dobry fakt antybiotyk to antybiotyk ale czasami własnie tylko antybiotyk zostaje w moim przypadku tak było Nie wyleczyłam sie w 100% ale nie mam juz takich krost jak miałam kiedys to nie było tylko czoło ale i policzki broda masakra teraz moge powiedziec, że w 80% jestem wyleczona bo zostały mi blizny okropnie wielkie pory a syfek raz na jakis czas sie pojawi

poczytaj sobie o tym żelu co napisałam i o duacu powinnas zmienic dermatologa i nie leczyc sie na wlasna reke bo mozna tylko pogorszyc !!!

Gość ellle17
od dawna nie brałam antybiotyku(z pół roku), tylko wiesz co mnie denerwuje, tyle dziewczyn chodzi ze mną do klasy i szkoly i nie ma problemow z cerą, zero wyprysków, ranek i rozszerzonych porów, gładka i jędrna cera, a ja żeby wyglądać ok musze przed wyjściem spędzić 40min w łazience

Gość ellle17
w tomaszowie maz. wszyscy dermatolodzy są tyle samo warci czyli nic

ja mam fioła na punkcie naturalnego leczenia:) i wiem, ze to o czym mówię - działa - z wlasnego przykładu:) jestem tak zafascynowana tymi produktami aloesowymi, ze chce sie tym dzielic:) moja kuzynka ma ostre stany łuszczycowe, tez stosowała przez wiele lat rozne masci sterydowe i niv. od dwóch tyg stosuje taki zel aloesowy i szampon (bo na skorze głowy tez ma zmiany) i wiecie co? Dawno nie słyszałam takiego entuzjazmu w jej głosie jak wczortaj do mnie zadzwoniła. Kazała mi przygotowac plan jej leczenia hehe

Gość senia
z tym aloesem to ściema taka sama jak z sokiem noni, kosmetykami dr nona wydałam kasę na te wszystkie cuda i nic nie pomogło, tak samo jak moim znajomym, wierzą ,że się lepiej czują, ale jakoś tego nie widać... trądzik , taka uroda, jeden ma , drugi nie

Gość Linemoneczka
Ja kończąc ćwierć wieku postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce, poszłam do dermatologa, poprosiłam o Aknenormin, lekarz po zbadaniu mnie i stanu mojej cery stwierdził, że warto i w ten sposób sie pozbyłam trądziku.

senia jaki używałs aloes? jakie produkty używałas , któe mają w sobie aloes? Gdzie je kupowałaś?

Gość senia
calvita podobno najlepsze, ale nic mi nie pomogły wywaliłam tylko kasę!!!

strasznie drogie te produkty. Hmm może one tylko zawierają naturalne składniki a reszta to chemia. Bo ten aloes, którego ja używam jest 100% natyuralny. No i mnie i każdemu kto pije - pomaga bez sciemy.Wiesz, na poczatku było tak, że po 2 tyg picia strasznie mnie wysypało na twarzy. Ale okazało się, ze to efekt oczyszczania - ja ogólnie nie piję dużo więc zamiast z moczem zanieczyszczenia wychodziły mi twarzą. Ale minely kolejne 2 tyg i pieknie mi cerę wygładził.

Gość senia
aloes w żółtym plastiku używałam też kosmetyków i nic, potem dr Nona a efekt był taki jak po toniku za 5Pl, w końcu dermatolog, antybiotyki i tu lekka poprawa i znów wysyp! trądzik to sprawa genów i hormonów, trzeba trafić na dobrego lekarza

Gość senia
dzięki, aktualnie mam maści z antybiotykiem i wszystko na receptę, poprawy nie widzę, może na 2 dni ale poczekam kilka m-cy, jak nie pomoże to zakończę leczenie