Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandersik

Loreal Recital Preference 7.3 / V Floride ciemny blond złocisty

Polecane posty

Gość gold-fish
podnoszę, bo to samo mnie interesuje

Gość kiziaczeek
Hej. Ja dziś go kupiłam jak pomaluje to dam znać aczkolwiek boje się rudego odcienia na włosach;/

Gość Kiziaczeek
Więc jestem po farbowaniu :) od dawna kusiło mnie, żeby pomalować moje jasne pasemka własnie na jakiś kolor złocisty. Bałam się tych odcieni z racji rudości i daje się boję, że kolor ten będzie Cie na taki wypłukiwał. Jest naprawdę ciekawy. Bardzo ciepły złoty blond. Właśnie trafna jest uwaga, że to kolor karmelu. Podoba mi się. Nastepnym razem jednak wezmę Berlin bo on mnie kusił od dawna,ale bałam się, że będę mieć rude włosy. Polecam;)

Gość karolinaj
Kochane prosze podpowiedzcie gdzie kupic te kolor 7.3. Florida?? Nuektore grogerie wcale go nie mialy.. A baardzo mi sie podoba i poprostu musze go miec! Bede wdzieczna za info :)

Gość gość
Własniie jestem po farbowaniu farbą Loreal Recital Preference 7.3 i wyszedł i kolor brązowy(jasny brąz), a miałam pasemka. Myślałam, że wyjdzie jaśniejszy.

Gość gość
Ja go kupuje tylko w Niemczech .Pierwszy raz farbowalam okolo. 20 . 12 teraz jest polowa lutego i będę dopiero drugi raz farbowac . Bylam bardzo zadowolona z efektu na w losach rozjasnianych . Troszkę się wyplukal. W Polsce go nie widzialam .