Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoko panna

mój facet nie lubi seksu oralnego

Polecane posty

to nie chodzi o moralizowanie ,ale każda na całe szczęscie inaczej dochodzi do orgazmu i trzeba się pod tym względem dobrać mnie bardzo odpowiada seks oralny a też miałem taka partnerkę co się zmuszała do robienia laski i odciągała mi głowę od minetki Ten związek nie trwał długo bo mi nie odpowiadało tak że ona dochodziła zaciskając uda.

to nie tak działa jak napisałaś ja z nią rozmawiałem ,ale to się wyczuwa że jest to robione na siłę tylko dla przyjemności partnera i tylko czeka na skończenie

Wiesz co są pewne stereotypy wychowania polegające na tym że genitalia są brudne i dotykanie jest obrzydliwe nie mówiąc o lizaniu.Jest to wpajane chłopcom i dziewczynkom od najmłodszych lat Nawet w niektórych rodzinach jest podział ręczników które używa się do wycierania ciała i drugi do twarzy która jest z zasady czysta... Hi hi Potem w okresie dojrzewania chłopcy wymieniają się "doświadczeniami" z kolegami i opowiadają jakie cipki są śmierdzące, ociekające śluzem z wiszącymi frędzlami itd Potem taki typek poznaje dziewczynę która ma inny stosunek do tego, ale on nie może się przemóc

Gość spoko panna
Problem polega na tym że mój facet nie jest już małym chłopcem, mam 40 lat i miał przynajmniej kilka partnerek seksualnych w życiu, a jak go kiedyś zaczęłam pieścić ręką w samochodzie (staliśmy na parkingu), to stwierdził później że przeżył to pierwszy raz w życiu! Próbowałam później zrobić to samo ustami, ale powiedział, że tego nie lubi. JAK FACET MOŻE TEGO NIE LUBIĆ? MYŚLAŁAM ŻE MĘŻCZYŹNI TO UWIELBIAJĄ - WSZYSCY BEZ WYJĄTKU!

tak lubią bo usta są miłe dla żołędzi i nie drażnią jak sucha dłoń, ale jak facet ma napakowane w głowie to czuje się że to jest obrzydliwe.Chyba że ty mu drażniłaś zębami

Gość spoko panna
Nawet nie miałam szans go dotknąć zębami bo nie pozwolił mi się ustami zbliżyć do członka!! Też wydaje mi się to dziwne, co mam zrobić?

Gość spoko panna
Nie robiłam tego suchą dłonią - zawsze mam ze sobą krem nivea, który zwykle zawadza mi w torebce, tym razem się przydał :) był zachwycony, więc abstrahując od szokującej uwagi że robił to po raz pierwszy, chciałam sprawić mu większą przyjemność... tyle zmarnowanego czasu - za każdym razem śpiny osobno, a jeśli już on zdecyduje się na seks, to jest to krótki numerek w tradycyjnej formie... co mam zrobić? iść z nim do specjalisty?

Gość wertels
Może ty nie robisz z połykiem a faceci to lubią jak jest do końca.

Gość ona1417
niektórzy faceci tak mają i już, niczym go nie przekonasz. Mnie się od 15 lat nie udaje namówić męża, i chyba dam już sobie spokój.

Gość loleczek1985-3
Nie czytam już.... Moze ma wątpliwości co do swojej higieny? Umyj mu , wspolna kąpiel Poządaj... a jak nie to niech spierdala

Gość tercena333
Wiesz, ja mam podobnie ze swoim. Raz "łaskawie" zezwolił, ale za drugim razem to mi się wyrwał i nie chciał wracać do tematu. Teraz mi trochę głupio próbować. Kocha się też tylko po bożemu, po ciemku, w pozycji klasycznej.

Gość starszy i doświadczony
nie rozumię facetów którzy nie lubią seksu oralnego. Przecież to jest najprzyjemniejsze:) Moja partnerka doskonale o tym wie i na szczęście jest w tym naprawdę dobra;)

Gość gość
Mój mężczyzna także nie lubi seksu oralnego. Jest moim 2 partnerem w życiu. Poprzedni z którym byłam kilka lat... i z nim przeżyłam swój pierwszy raz... zawsze praktycznie uprawialiśmy seks oralny. I lubię seks oralny, uwielbiam. Sam seks, kiedy mężczyzna jedynie we mnie wejdzie - mnie nie zadowala. Uwielbiam język, usta... Myślę, że z moim obecnym Partnerem w łóżku będzie słabo. Mój pierwszy i dotąd jedyny partner był naprawdę świetny w łóżku. Po rozstaniu związałam się z innym. Jeszcze nie uprawialismy seksu, ale rozmawialismy o tym, nie lubi jak kobieta robi mu loda i nie lubi robić dobrze ustami kobiecie. Jasne powiedział, że może - ale jeśli nie mój partner ma na to wyj****e to nie sprawia mi przyjemności jeśli jemu nie sprawia i zmusza się. Zawsze lubiłam kiedy mężczyzne podniecało jak robiłam mu dobrze, teraz wiem, że tak nie będzie i troszkę mi przykro. Jedyne do co między nami do tej pory był -to palcówka. Też świetnie nie było.... jedynie wsuwał i wysuwał palec... - nie zadowala mnie tylko tyle... Mówiłam kiedyś, ze lubię pocałunki w szyję - i daje mi buziaki, ale tylko mnie cmoka... brakuje pasji, namiętności... nie tylko cmokania... a język? Nie ma pojęcia jak używać? Może kwestia jest taka, że mój poprzedni Partner był bardziej doświadczony i doskonale wiedział jak zrobić kobiecie dobrze. Troszkę obawiam się seksu z nim, że po prostu mnie nie zadowoli.

Gość gość
Ja mam to samo z kobieta Jestem tak sfrustrowany ze na bank to sie źle skończy Ja uwielbiam cipke lizać i lodzika w moja stronę tez A co najgorsze poprzednia partnerka była marzeniem każdego faceta pod tym względem i wieloma innymi

Jeśli o mnie chodzi, to również lubię pieścić panie w ten sposób. Jeżeli one mnie równie, to o.k., jeśli nie, ja ich zmuszał do tego nie będę.

Gość tomasz pyta
ciekawe co lubisz w oralu tego nie opisałaś . Ja słyszałem że kobiety w 99% .mówiąc innym słowem obciągania nie lubią .myślę że to prawda bo ch, U .j - śmierdzi . Ja lubię lizać cipkę .ale najlepiej smakuje po okresie bo jest najczystsza .podstawowa sprawa też to przed nie po stosunku .