Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_Need_Help

pierwsze próby pierwszego razu?

Polecane posty

Gość I_Need_Help

hej...mam takie pytanie..nie do konca wiem czy to normalne ze za pierwszym razem(hmm...w sumie byly dwie proby) nie udalo mi się kochac z moim chlopakiem...ja bylam wystarczająco podniecona on tez przy pierwszej bróbie mial wytrysk ale nie wszedl we mnie, przy drugiej po prostu ''stracil wzwod'' nie wiem przez co..moze prezerwatywy? uzywam tabletek ale itak boi sie zebysmy nie byli jeszcze rodzicami wiec tak w razie czego....nie wiem czy to normalne cy moze jest z nami cos nie tak;( prosze pomozcie mi...

Gość _Need_Help
no odpowie mi ktos?...;(

Gość dsadfsdadsad
ile macie lat?

Gość I_Need_Help
17 i 19...jestesmy swoimi pierwszymi partnerami..

Gość dzfdsafdsfs
tak myslalem ..skoro nie zaczal a juz skonczyl.... a lekcje na jutro odbrobione? do matury sie uczyc a nie probowac pieprzyc sie

Gość I_Need_Help
ale mi pomogłeś.

Gość dfsfdaafs
dobra pomoge Ci. chlopak sie po prostu zestresowal ze nie wychodzi i mu opadl. Pewnie teraz mysli ze jest do kitu i nie umie tego zrobic.

Gość fddsfddf
albo mu glupiuo bylo ze skonczyl zanim zaczal... i tez sie tym zestresowal.

Gość I_Need_Help
mysmy o tym ze skonczyl szybko rozmawiali i ja mu powiedzilam ze dla mnie to wcale nie jest powod do płaczu z reszta dobrze ze doszedl a nie ze wogole...powiedzial ze po prostu tak bardzo podnieca go pieszczenie mnie..;)...to jest okropne jak człowiek chce i mu nie wychodzi;/;(

Gość hoijpoip0
jak mialam swoj pierwszy raz tez mialam 17 a Moj 19 :) i uwierz ze bylo tak samo ;) bylo duzo prob... on sie stresowal i czesto tracil wzwod.. na poczatku sie wkurzalam i to bylo glupie z mojej strony.. a teraz jest swietnie :P on to nawet u lekarza byl ;:D

Gość I_Need_Help
ja sie nie wkurzam bo przeciez nie ma o co kochamy sie chcemy tego samego..tylko wem jak mu na tym zalezy i wiem ze pozniej jest strasznie zdołowany i przygnębiony...ogolnie kiedy jest podniecony a nie ma szans na cos wiecej(samochod czy rodzice w pokoju obok) to pozniej jest sfrustrowany...;(a ja nie wiem jak mu pomoc..

Gość dffsdfsd
własnie w tym jest problem ze jemu za bardzo zalezy zeby wyszlo i dlatego nie wychodzi a jak by podszedł do tego luxniej to samo by poszlo..

Gość I_Need_Help
dzieki....ale nie wiem jak mu pomoc...?????

Gość I_Need_Help
a moze to moja wina? moze jestem..niewystarczająco dobra dla niego?..;(

Gość spokoGOŚĆ
a ja sie założe że ty też jesteś jego 1 partnerka ;)

Chyba go to zdołowało że pierwszy raz miał za szybko wytrysk więc uważał... i się stresował przy drugim razie mu oklapł.Musisz go uspokajać żeby sie nie przejmował bo dla ciebie jest najwspanialszym kochankiem.ile macie lat ? czy ty jesteś dziewicą i czy on miał jakieś dziewczyny do seksu?

Gość I_Need_Help
on jest moim pierwszym i ja jego pierwszą..

Gość I_Need_Help
z tego wszystkiego ze stresu zrobilam kupe na lozko, co ja powiem mamie? :(

Gość I_Need_Help
to wyzej to nie ja;/

musicie spokojnie do tego podchodzić Ty pewnie okazywałaś mu ból i to go stresowało. Pamiętaj o zabezpieczaniu sie prezerwatywą.

Gość I_Need_Help
oczywiscie ze wyzej to ja, drocze sie tak z wami ;) ide sprac sperme z wlosow

Gość I_Need_Help
moj owczarek niemiecki wsunał mi swojego kutasa od razu a chlopak nie moze...czyzby to o zestresowało? powiedziałam mu o tym po pierwszej probie

Gość I_Need_Help
właśnie nie mowiłam nic o bólu i wogole ciągle mu mowie ze dla mnie jest najlepszy i ze nie dzis to jutro,ze nic sie nie stało ale przeciez widze ze to jak grochem o sciane;/:(

Gość pobawcie się najpierw
w petting i francuza. Daj mu włożyć sobie paluszki do dziurki i doproadzić Cię w ten sposób. A jak już będziecie swobodni w tego typu pieszczotach to klasyka też wyjdzie, SPRAWDZONE UND POTWIERDZONE :classic_cool:🖐️

Gość I_Need_Help
pieszczoty mamy juz za soba..no moze poza seksem oralnym w moim wykonaniu-jakos nie moge sie jeszcze przełamac a wszystkie pieszczoty z niim sa cudowne...i on mowi ze kiedy ja go dotykam(kiedy jest t sytuacja domowa,to ma wytrysk bo wiadomo nie zawsze jest to mozliwe) to tez jest mu dobrze i ogolnie uwielbiamy swoje ciala wzajemnie...

Moze zmiencie miejsce proby. Moze on sie stresuje, ze ktos moze wejsc lub przyjsc. Napijcie sie winka na rozluznienie, zapal swieczki , zrob nastroj. U mnie za nic nie chcialo wyjsc, az pojechalismy w wakacje pod namiot. Wtedy udalo sie i dalej funkcjonowalo bez problemu.

Gość maverik
Hehe, przypominam sobie moje pierwsze razy :) Sprawa jest prosta. Najpierw przedwcześnie wystrzelił - z wrażenia i mocnego podniecenia. A potem tak się tym zestresował, że drugi raz już mu nie stanął. Rada - traktować wszystko na luzie i dużo praktykować, a z czasem będzie lepiej.

Gość hggfghfdfd
a ciebie boli jak ci wsadza?

Gość I_Need_Help
nic nie boli..z reszta nie wszedl we mnie to co ma mnie bolec?

Gość wujeknajlepszarada
po 1 : zrób mu loda - on na to czeka z utesknieniem. po 2 : zrob mu porzadnego loda a nie takiego od niechcenia po 3 : zrob mu loda z połykiem zobaczysz jak sie wyluzuje i wszytko bedzie szlo samo