Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlboro

FACET- Szukasz,a moze Dasz sie odszukac?

Polecane posty

Witam. Mam 30 wiosen,choc wygladam na 5 mniej. Jestem Facetem,przez duze F-bo nie kazdy "facet" moze to o sobie powiedziec. Jestem po dosc dlugim zakonczonym dzieki rozumowi zwiazku. Mam do Was drogie Panie pytanie. Czy taki jak ja zabiegany,pracujacy za granica,regularnie bywajacy w kraju,z uporzadkowaym balaganem na codzien,z normalnymi problemami,pragnieniami... singiel,z labradorem (5 miesiecy),moze ukladac sobie zwiazek w Polsce zeby miec do kogo (nie do czego) wracac? Czy Dalabys sie odszukac Facetowi ktory chcialby Zebys byla przy nim szczesliwa,kochana,czasem wyuzdana,czasem zamyslaona.... Czy umiesz kochac,porzadac,wspolczuc.... Czy Chcialabys sie poczuc w sypialni czasem jak krolowa,a czasem jak.... Wiadomo jakie sa pragnienia :) Jesli tak to co sie dzieje ze choc nie szukam na sile,bo SAMO musi sie wydrzyc to COS,nie moge ani znalezc ,ani sie nie wydarza. Czy dalabys sie zaprosic na niezobowiazujaca mila kawe z nieznajomym? Nawet niebrzydkim nieznajomym ,bym powiedziel :) Nie myslacie Drogie Pnie ze ja tu jakies lzy gorzkie wylewam,ale zastanawiam sie nad tym ze skoro tyle kobiet pragnie tego o czym wspominalem,to gdzie sa te wszystkie Kobiety, GDZIE???? Serdeczie pozdrawiam,i wdzieczny bede za kilka slow odpowiedzi. Moze jednak warto byloby porozmawiac o tym przy kawce? Pozdrawiam Marcel

Gość w y p i e r d a l a j..

Gość travec
Wyruchaj lepiej tego labradora swojego! A później raz jeszcze. A na dobranoc włącz mu MiniMini. Kurrrrwa 30 wiosen i pierdoły wypisuje romantyk...

złe forum wybrałeś...tutaj nikt nikogo nie traktuje poważnie:( Pozdrawiam:)