Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chaos123

Czy to moa byc objawy ciąży ??

Polecane posty

Do spodziewanej miesiaczki zostały jeszcze 4 dni i czy to moga byc objawy ciąży ?? : - strasznie bolace sutki (zaczerwienione i powiekszone) - Zyłki pojawiajace sie na piersiach - przy dotyku piersi czuc tak ja by sie pojawiały roztępy - boląće piersi -bobolewanie prawego jajnikia i czasem całego dołu -pojawienie sie gestego białego śluzu (mało go) -temp 37,3 -czete oddawanie moczu - senność i zmęczenie Czy któraś z Pań miała takie objawy ciąży ??

Gość Prosty sposób
To równie dobrze mogą być zwiastuny nadchodzącej @. Poczekaj do dnia @ i zrób test. Jak będzie się spóźniać, zrób betę hcg, będziesz wtedy pewna na 100%.

Gość liljawodna
Ja mialam wszystkie te obiawy na poczatku ciazy,gratuluje!

Gość managula
a ja mam te obiawy przed @ ale nie każdą.....to reakcja organizmu na podwyższony progesteron

Gość przed kazdym okresem niestety
mam takie objawy procz rozstepów.. i podwyzszona temp tez mam. Wiec nic w tym dziwnego moga byc to objawy miesiaczki lub ciazy zro test skoro czujesz ze cos z toba dzieje sie dziwnego pozdrawiam ;)

Gość ja tak mam ciagle przed
ale i tak za kazdym razem test ciazowy robie z nadzieja na 2 kreski... :|

Gość przed kazdym okresem niestety
wyluzuj i porzestan o tym myslec.. bo sama na sile chcesz wywolac u siebie i widziec objawy.. Jak bedziesz zyla w takim napieciu nic z tego..

Gość tanta paura
liljawodna czy myslisz ze kazda dziewczyna kobieta chce zostac matką?Od razu gratulacje..porażka jak niektore osoby mają zawęzony horyzont widzenie-nic oprucz dzieci kupek pieluszek...szczyt radosci..rzeczywiscie..jest sie z czego cieszyc..