Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze poradzcie bo juz .....

czy moge kupic na chrzest dziewczynce zabawke? maz jest chrzestnym...

Polecane posty

Gość prosze poradzcie bo juz .....

i nie mamy pomyslu, moze garnuszek na klocuszek? czy lepiej kolczyki a moze chodzik???? prosze o rady:)

chodzik bym sobie darowała-jest niezdrowy- nie wszyscy tolerują więc chodziki kolczyki wydają mi się zbedne dla małego dziecko a w jakim wieku to dziecko jest?

Oczywiście, że możesz. Moja chrześnica dostała od swojego taty chrzestnego ogromnego misia:)

Gość pomozcie mi
mala ma teraz 2 miesiace w grudniu bedzie miala ponad 3 miechy wiec moze garnuszek na klocuszek bym kupila, moja niunia zaczela sie nim ladnie bawic jak zaczela siadac, do dzisiaj sie wspaniele ta zabawka bawi, nie mam pomyslow, wiem ze kolczyki sa niezbedne ale moze chrzestna kupi? albo ktos inny, ja bym wolala taka zabawke kupic tez nie jesttania a fajna, ja od nich tez nie dstala wyorowanego prezentu dlatego nie bede sie wystawiac

ja napisałam że moim zdaniem kolczyki są zbędne dla takiego małego dziecka. dziecko z penością bardziej przyda się ten garnuszek czy inny szczeniaczek uczniaczek. ja uważam ze łądnym prezentem na chrzest dla dziecka jest biblia obrazkowa czy obrazek Matki Boskiej ale wiem ze nie każdy chce robić takie prezenty. ale zabawka uważam też jest ok