Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwewrer

co fajnego faceci widzą w zdjęciach gołych kobiet?

Polecane posty

teraz czas na mnie A jestem ciekawa co by oni pomysleli widzac swoje dziewczyny takie zretuszowane na fotkach w internecie ;> Ciekawe czy tez by im sie to podobalo ;P

Gość do bnb
tasiemca masz? jestes nosicielem czegos?

"A jestem ciekawa co by oni pomysleli widzac swoje dziewczyny takie zretuszowane na fotkach w internecie ;> Ciekawe czy tez by im sie to podobalo ;P" Na filmach nie są wyretuszowane. 🖐️

bedzie szukal nowych wrazen bo a noz inna bedzie umiala tak samo jak ta z filmu " to tylko się cieszyć :D Urozmaicenia w małżenskiej alkowie to coś o czym marzy bardzo wiele kobiet na których ich partner co wieczór kładzie sie i po bożemu robi 4 minutowe ruchy posuwisto zwrotne :P

" mogę wiedzieć gdzie te kolejki do mnie się ustawiają? " wszędzie gdzie pokarzesz swoją twarz? przecież wiemy że kłamiesz jak każda kafeteriuszka która ciebie widziała ściaga majtki przez głowę :O czy jakoś tak i nagle zaczyna pisac setki postow do pzw " jak zwykle nie umiesz normalnie odpowiedziec nie bede czytac zadnych j**anych ustaw" nie dość, że zła niedziewica to jeszcze jej się nei chce męza to ty sobie nigdy nie znajdziesz :P

A tak po prawdzie zdjęcie to tylko kilka plamek w których każdy widzi to co chce :)

nie bardzo rozumiem czemu utrudniasz mi zycie jak mozesz odpowiedziec normalnie nie musisz sie juz wstydzic tych owsikow:-O

Prawiczek No nie wiem.. solara, mejkap, fryzjer, balsamy, rozswietlacze do skory, sexy bielizna hmm ;] Regres Coz..kazdy ma prawo miec swoje zdanie.. Hmm w sumie nie wiem jak bym myslala bedac facetem. Ale teraz moge powiedziec ze moj partner nie jest doskonaly, wyglad raczej przecietny ale wiem z ejakos nie moge sie podniecac innymi facetami na necie bo kocham tego mojego gada takim jakim jest i za to jakim jest czlowiekiem. Wyglad, zdjecia filmy fajnie, estetyka ktora potrafi ucieszyc oko na jakis czas, ale jakos nie przyciaga mnie to tak bardzo.

nie:) ale chyba wiem do czego sluzy ksiazecz sanepidu:) wiec obstawiam ze masz owsiki mozesz zawsze zaprzeczyc nie zapominaj ze mi juz wystarcza moje wszy :classic_cool:

"wszędzie gdzie pokarzesz swoją twarz? przecież wiemy że kłamiesz jak każda kafeteriuszka która ciebie widziała ściaga majtki przez głowę czy jakoś tak i nagle zaczyna pisac setki postow do pzw" Tych setek postów też jakoś nie widzę. :D🖐️ A tak swoją drogą "pokarzesz" :o:o:o🖐️

Gość do ostatnia wypowiedz blueski
bardzo podoba mi sie Twoj tok myslenia, zazdroszcze chlopakowi.

Gość do bnb
a moze ty zdrow jak ryba jestes i dostalbys ksiazeczke sanepidowska, ale nie chce ci sie przy garach zasuwac i czekasz na gwiazdke z nieba? rodzice nie gonia cie do roboty? nie bronia ci dostepu do lodowki? jakie w ogole studia skonczyles - humanisyczne czy techniczne? starales sie chociaz o staz z urzedu pracy albo jakies szkolenia, jesli nie chce cie nikt zatrudnic?

"No nie wiem.. solara, mejkap, fryzjer, balsamy, rozswietlacze do skory, sexy bielizna hmm ;]" No i? Skoro tak im zazdrościsz to sama użyj tych specyfików i zobaczymy czy będzie z Ciebie taka laska. 💤🖐️

Prawiczek z wiara Solarium..chodze raz w miesiacu zeby wysuszyc niedoskonalosci na skorze, mejkap owszem uzywam ale bez pzresady podobam sie sobie bnardziej z delikatnym makijazem.,balsamy tez uzywam ale to chyba normalne a rozswietlacze przy okazji jak gdzies ide i musze ladnie wygladac, o wlosy dbam zawsze.. W koncu nie na darmo powiedzneie ze duzo kobiet jest ladnych ale nie wszystkie sa zadbane. Ja na szczescie mam chlopaka ktory jest w moim ulubionym typie urody i sie bardzo z tego ciesze, mimo ze widze ladniejszych to on zawsze bedzie dla mnie numerem jeden a najlepsze jest to ze zakochalam sie w nim kiedy mial nadwage i to dosc spora ale wspolnei sie uporalismy :)

" nie odpowiada sie pyt na pyt" a po co mam odpowiadać na bezsensowane pytania? :O to jest włas nie przewaga gfroum dyskusyjnego w realu ludzie zaraz pytają o głupoty i jak sięjest nudnym to nie ma się nic do powiedzenia a tu można ich spokojnie zlać🖐️

nic ciekawego wlasnie cos widzialam w tv i mi sie niedobrze zrobilo:-o

>>wlasnie cos widzialam w tv i mi sie niedobrze zrobilo Mi ostatnio niedobrze się zrobiło jak widziałem jak taka szesnasto, siedemastolatka robila loda koniowi :o 🖐️

złoty to prawik :o >>minela Cie Twoja odpowiedz na moje pytanie ;] skopiuj, bo nie chce mi się brnąć przez te wypociny :o