Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwewrer

co fajnego faceci widzą w zdjęciach gołych kobiet?

Polecane posty

bo młoda nie wie co to zycie, a ty już kobieta wiekowa i wiele mogłabyś jej opowiedzieć :D

jakbym sie miala tym przejmowac to bym wpadla w paranoje i nie jadla poza domem nic ani nie kupowala np tych cholernych jogurtow

haaaaaa Ty swinio zamiast sie poprawic to nadal mnie wkurwiasz niestety w sprawie zdrady nie mam nic do powiedzenia 😴

Gość a to nie tamari chwaliła się
swoim żonatym kochankiem?

Bydlak Powiedzialam mu tak bo nie chce zeby mnie ponizyl do tego stopnia zbey spac z inna wiec jesli juz w ostatecznosci bedzie wiedzial ze tego zwiazku nie da sie uratowac to niech lepiej zerie i nie ciagnie go na sile szukajac sobie przy tym wrazen gdzie indziej a z mojej strony ja tez w tej sytuacji skoncze zwiazek bo nie moglabym zyc z wyrzutami sumienia. No tak, cos o tym wiem kiedys my tez bardzo lubilismy sie poklocic i to juz bylaby przesada zeby zdradzac za kazdym razem. A co do tego czy zalezy hmm.. Moze to zle ujales bo a ztak nie zalezy ale zycze wam jak najlepiej i zeby zycie nie musialo zmusic was do przezywania takiej sytaucji bo sama zostalam zdradzona i to byl po prostu koszmar.

chwaliła :) >>zamiast sie poprawic to nadal mnie wk**wiasz nie mam czego poprawiać ;) >>niestety w sprawie zdrady nie mam nic do powiedzenia ciekawe dlaczego :classic_cool:

Gość ile razy wysyłałaś zdjecia
twoich pomalowanych stópek złotemu?

>>do przezywania takiej sytaucji bo sama zostalam zdradzona i to byl po prostu koszmar. bo pewnie twój facet tym ci się pochwalił, a nie powinien :classic_cool:

Bydlak Moze i dla Ciebie mloda ale mysle ze jak na swoj wiek troche przeszlam.. Nie bede konkretyzowac bo to forum nie do tego sluzy zeby odkopywac swoja przeszlosc no ale chce zbeys wiedzial ze nie jest tak jak uwazasz. Pozdrawiam

>> ile razy wysyłałaś zdjecia twoich pomalowanych stópek złotemu? a ja takich nie dostałem? :(

Bydlak Hmm czy pochwalil, nie on on juz byl takim typem a ja glupia i zakochana.. Dopiero teraz do mnie dotarlo ze powinnam go kopnac w tylek od razu. ale tak sienie da kiedy jest sie zaslepionym. To z reszta byl typ najgorszy z mozliwych taki "napsychowjeżdżacz" i Pan "to ja mam zawsze racje" ale to juz za mna wiec jest ok. ps.wygadal sie owszem ale przypadkowo, myslal z emi wcisnie kit ale ja prawidlowo skojarzylam fakty

fakt, piersi ma, pewnie większe od twoich :classic_cool: jeebany zapocony grubas :o