Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmmbarraaa

Jak najsukteczniej... NA POWAŻNIE

Polecane posty

Gość Emmmbarraaa

No właśnie drogie kobietki, powiedzcie - jaka pozycja w przytulankach najbardziej sprzyja zapłodnieniu? Podobno ta 'na pieska', ale czy rzeczywiście? A czy sex pod prysznicem może być skuteczny mimo dni płodnych? Wypowiedzcie się proszę, może któraś będzie miała pomysł.

pozycja jaka nie wiem ale podobno ważne jest żeby nie biec od razu do łazienki tylko poleżeć sobie trochę :d

Gość Emmmbarraaa
Ano właśnie, czyli nie jest to do końca regułą. Tak się zastanawiam nad tym seksem pod prysznicem i wiecie co? Na stronie Durex'u znalazłam odpowiedź: " A odpowiadając od razu na dwa pytania, które pewnie się pojawią: tak, uprawiając seks pod prysznicem bez zabezpieczenia, można zajść w ciążę; nie, nie ma żadnych przeciwwskazań, aby pod prysznicem używać Durexów." http://durex.pl/igraszki_pod_prysznicem-k12180.html Zgadzacie się? Miała któraś taką 'akcję' ? :)

Gość ajajajka
probowlismy na pieska albo klasycznie po czym dawalam tyłek wysoko albo nogi na sciana i nie dzialalo! wiec odpuscilam wariacje z nogami w gorze i kochalismy sie na jezdzca i podzialalo:)

Gość a to przez przytulanie zachodz
sie w ciaze? ja zawsze myslalam ze od seksu :O

Gość Emmmbarraaa
Określenie "przytulanie" często na forum stosowane jest zamiennie ze słowem kochanie, uprawianie seksu itp. To łagodniejsza forma używana na Kafeterii od x czasu :) I każdy wie o czym mowa :P