Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem89

czemu? zdradza?znudził się?

Polecane posty

Gość problem89

cześć... jestem z facetem rok. od miesiąca mieszkamy razem. różnie bywało, ale zawsze okazywał jak bardzo mnie kocha, mówił i pokazywał jak go pociągam, świetny seks itd. ale ostatnio zaczęło być jakoś dziwnie... wychodząc do pracy zaczął dużo bardziej dbać o siebie, psika się perfumami, które ode mnie dostał i które były zawsze używane na specjalne okazje... Na moje pytanie dlaczego odpowiedź - bo nie chcę śmierdzieć do koszuli. Wczoraj wrócił z zajęć(oboje studiujemy), ja byłam w domu, bo jestem chora. Przyszedł, powiedział cześć, rzucił ze dwa zdania, zaproponował herbatę, zjadł obiad i siadł do kompa, przy którym się zaśmiewał gadając z kimś na gg. Wiedział, że cały dzień siedziałam sama, nawet nie spytał jak się czuję, albo czy coś potrzebuję ze sklepu (ze względu na chorobę nie mogę wychodzić). Przypomniał sobie o mnie po dwóch godzinach. Był jakiś tam seks, nie do końca bo jak zwykle w kluczowym momencie nie było gumek,a on boi się bez. Wieczorem już leżeliśmy i pomyślałam że może fajnie by było dokończyć ;) nie klasyczny seks ale inne formy :) no i sie przytulam przytulam, on mówi że mam fajną piżamkę, ja mówię ze bez niej tez fajnie wyglądam i że może by zdjął, a on : EE, lepiej się poprzytulajmy... Normalne to? Jestem w tym za słaba? zmęczony? zdradza mnie?

Gość problem89
też się tym martwię... tym bardziej, ze jak w żartach rzuciłam że musiał miec ciekawa rozmówczynie na gg i cos tam jeszcze to wyszedł z pokoju z tekstem ze takie żarty go nie bawią...

Gość a nie umiesz sprawdzic jego gg
?.... moze reaguj puki czas...jakas dupa go kreci widac ...reaguj laska reaguj

On coś kreci. I wątpie, ze jak bedziesz chciała z nim pogadać o tym, to on powie Ci prawde. Prędzej wyprze się wszystkiego, ale zawsze o próbować... Może przez to mieszkanie razem cos mu sie znudziło, albo nie wiem... Trudno mi doradzać coś w tej sytuacji, sama bylam w podobnej.

Gość problem89
nei chce mu sprawdzac telefonu, po pierwsze nie chcę tak radykalnie, po drugie głupio by mi było, po 3nie ma nic na karcie :D

Gość hmmmno
no niestety faceci szybko się nudzą...

No ale chyba chcesz się dowiedzieć czy jest ktoś inny a on sam Ci tego nie powie. A poza tym to że nie ma nic na karcie to żadna przeszkoda;) do niego rozmowy i smsy przecież dochodzą ;)

Gość problem89
pokazał mi sam telefon i archiwum, wiem , że mógł pokasowac, ale nic tam nie było... ogólnie niezbyt miałby kiedy miec inną, widocznie sie po prostu znudził albo mu się odwidziało, wczoraj był tego najlepszy przykład... ehh no nic, dzięki za rady w każdym razie.