Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starr1

Zmęczenie

Polecane posty

Gość Starr1

Witam!Mam taki problem od pewnego czasu codziennie boli mnie głowa,do tego dochodzi senność która dopada mnie już od godzin popołudniowych a najgorsze jest wypadanie włosów nawet je ściełam bo bardzo mnie to denerwowało ale problem powrócił,dodam tylko że biorę tabletki Tegretol raz dziennie ale myśle że to nie ma żądnego wpływu bo biorę je już naprawdę długo.Co mi może być?,czy ma ktoś podobne objawy?,proszę o jakieś rady!!

Gość karikari22
Zrób badania u endokrynologa hormonów, ja tez sie tak czułam miałam wysoką prl i kortyzol. Wyszedł mi gruczolak na przysadce. Ale przyczyn takiego samopoczucia moze byc wiele. Najlepiej udac się do ogólnego lekarza objawów przewlekłego zmeczenia nie mozna lekceważyć

Gość znajdź....
poprzez Google "Vademecum zdrowia- jak żyć" , tam poszukaj i postudiuj tematy: SAD, 4 warunki determinujące zdrowie, Stres, Hipokinezja, Zasady dietetyczne. Dostosuj się do wskazówek a wszystko będzie OK. Przy okazji i równilegle oczyść organizm z toksyn, oto masz link do filmu edukacyjnego: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość maenel menel33op.pl
mały test na nick

Gość pytanie do autorki
jak wstawić nick pomarańczowy i czarny adres e-mailowy?

Gość Kamila

Przede wszystkim warto zadbać o zrównoważoną dietę, regularny sen, które pozwolą uporać się ze zmęczeniem. Mi ulgę przynosi również stosowanie bazylii pospolitej, którą dodaje do kąpieli. Z resztą ma ona wiele ciekawych właściwości, jeżeli nie wierzycie to przeczytajcie artykuł na ten temat: https://rycynowy.pl/wlasciwosci-i-zastosowanie-kosmetyczne-bazylii-pospolitej/. Nie sądziłam, że zwykła przyprawa ma aż tyle właściwości.