Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipalipa

Parking pomysłów mikołajowych

Polecane posty

Gość lipalipa

Co kupić dziewczynie, która już wszystko ma na mikołaja? Proszę tu parkować oryginalne pomysły

Gość lipalipa
Z pewnością by się ucieszyła... NEXT!

Gość pieścionek z diamentem
a jak Cie nie stać, to kup jej rękawiczki i dołącz karteczkę myślę o Tobie Ciepło.

Gość dupa z druta
wlasnie to jest najgorsze co moze byc, namnazanie "swiat", okazji do kupienia nikomu do niczego niepotrzebnych prezentow, i zamiast cieszyc sie tym staje sie to trauma, bo trzeba cos kupic, zdazyc, trafic w gust... a tak na marginesie nigdy nie ma tak ze sie ma wszystko, ja jako babka zawsze usieszylabym sie z jakiegos ladnie opakowanego kosmetyku, jesli ma dziewczyna wanne to jakies kulki ;) ale musujace do kapieli, albo plyn, zel pod prysznic, chyba wiesz jakie lubi zapachy, ewentualnie jakies fikusne mydelko, pelno teraz mydlarni jest w centrach handlowych

Gość makabreska
zalezy jaki przedzial cenowy cie interesuje

Gość alliska
a ja myslalam ze na mikołaja to prezenty sa tylko dla dzieci....

Gość janek_panek
no jak to nie wiesz co kobiecie kupic? http://utarguj.pl/aukcja,1786.html kto przebije moj pomysl stawiam flaszke :D

Gość na pewno się ucieszy
z zestawu garnków , pierwsze co zrobi to użyje patelni i pieprznie go w głowę :D

Gość janek_panek
No właśnie w tym zestawie nie ma patelni, więc jesteś bezpieczny! :)

Gość lipalipa
Nie pomagacie! No trudno, będę musiał pokombinować sam

jak wszystko ma to moze zabierz ja na lyzwy i na goraca czekolade, mozesz tez upiec jej pierniki i samemu je ozdobic. badz kreatywny, nie wszystkie najlepsze prezenty sa na klepowych pulkach ;) poza tym na mikolaja daje sie drobne rzeczy. ja zawsze dostawalam slodycze

Gość lipalipa
Do pieczenia mam dwie lewe ręce, na łyżwach nie pojeździmy bo nie ma ani śniegu, ani mrozu we Wrocławiu :) ale już coś mam. Trochę jest droższe niż na początku zabudżetowałem, ale na mikołaja będzie wkład (kawa), a pod choinkę reszta :) http://utarguj.pl/aukcja,1795.html A właśnie, którą kawę do ekspresu polecacie? Myślałem o Lavazza, jest dość droga, ale czy warta swojej ceny? Chyba na prezent będzie dobra bo ma fajną metalową puszkę, a teraz jest w jakiejś limitowanej edycji, wygląda super: http://www.snobka.pl/artykul/1599/kawa_lavazza_w_puszce_z_motywami_z_kalendarza_the_most_incredible_espresso_experience

wy chyba zapominacie jaka jest idea swiat :( tu nie chodzi o to, zeby dac cos drogiego i wymyslnego. wazne, zeby prezent byl dany od serca!!! w calej tej komercji duch swiat gdzies juz zaginal niestety :O poza tym pierwsze slysze, ze na mikolaja tez daje sie prezenty podobne do tych, ktore kladzie sie pod choinka. paranoja :O :(

Gość lipalipa
U mnie zawsze było tak, że na mikołaja dawało się coś symbolicznego, niedrogiego, a pod choinkę coś ekstra. Kawa to koszt 40zł, więc uważam że to symboliczny prezent. Za tyle to nawet do kina się we 2 nie pójdzie :)

jak nie masz zupełnie pomysłu, to może spróbuj szczęścia na jakiejś podbijarce? dobij.to ma w ofercie fajną elektronikę... przy odrobinie farta można ustrzelić coś naprawdę fajnego za grosze :)

Gość lipalipa
Elektronika nie wchodzi w gre, moja dziewucha się tym nie zajmuje, póki co zostaje ekspres do kawy :)