Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek...

Moj pierwszy raz,a dla niej?

Polecane posty

Gość Radek...

Witam Mam 21 lat i jestem prawiczkiem.Zapewne wiekszosc z Was juz pomyslała sobie "o kurde jaki frajer". Zapewne macie racje,jednak czasu juz nie cofne.... Oto moja historia Nie mam stalej dziewczyny, w sumie nigdy nie mialem,moj brak wiary w siebie z lat mlodzienczych mnie przytlacza. Obecnie mam swietna,kapitalna wrecz przyjaciolke, ja do niej czuje cos wiecej,dla mnie jest wyjatkowa. Ona jednak ma mnie tylko za przyjaciela, jest po dwóch kilku letnich zwiazkach i obecnie szuka kogos juz tylko na powaznie,kogos kto moze spelnic jej wymagania...coz ja taki nie jestem Jasno daje mi do zrozumienia ze jestem dla niej tylko albo aż przyjacielem,wsparciem po bylym chłopaku,szansa na zapomnienie... A teraz meritum sprawy . Ona wie ze jestem prawiczkiem,wie ze jestem wrazliwa osoba i jest swiadoma tego jaki miala wplyw na moje zycie,.,, Powiedziala mi wiec ze moze ze mna miec moj pierwszy raz,ale bedzie to tylko jednarazowy wypad, dla mnie bedzie to inicjacja,dla niej forma zapomnienia o facecie i przysluga....Dodam ze calowanie sie czy dotykanie nie jest nam obce,mielismy i takie momenty (wow pomyslicie...) No wlasnie,,cale zycie staralem sie zyc uczciwie ,zgodnie z zasadamki jak kogos kochac to na maxa i tu zaczynaja sie u mnie pewne wyrzuty sumienia,,zawszze pragnalem kochac sie z kims kto jest rownie zaangazowany w to jak ja,ktos kto mnie kocha kto mnie szanuje a dla niej takim kims nie jestem. Z drugiej strony mam juz 21 lat a brak doswiadczen z kobietami zapewne blokuje mi szanse na poznanie i bycie z kims komu mogloby na mnie zalezec.. i nie wiem co robic....Zrobic to z nia ? Wiedzac ze ona robi to z łaski w formie przyslugi czy powiedziec z honorem (no wlasnie czy aby na pewno) nie,jak mnie nie kochasz nie chce tego...

"Dodam ze calowanie sie czy dotykanie nie jest nam obce" zachowujecie się jak para i mam wrażenie że ona nie chce się po prostu do tego przyznać a to że masz 21 lat i jesteś prawiczkiem to nic dziwnego

Przestań tak podchodzić do tego ja dziewica Jesteś facetem a my inaczej odbieramy przyjemności z tego Zamiast sobie walić to niech ona ci to zrobi ku jej i twojej przyjemności Ona nie ma faceta a ze nie jest dziewica to potrzebuje się odstresować żeby poczuć swoją kobiecość i to musisz zrozumieć.

Gość jaasfdgsar
a ja mysle ze powinienes czekac na ta ktora bedzie Cie kochac tak jak Ty ja i to wcale nie jest zle wrecz przeciwnie;)

Gość nie rób tego bo jak później
spotkasz ta wlasciwa kobiete ktora bedzie dazyc Cie tym samym uczuciem co Ty to mozesz zalowac ze nie poczekales. seks to nie tylko przyjemnosc fizyczna

Gość radek...
mowicie poczekaj... ale mam 21 lat i narazie nie potrafilem nigdy sprawic by jakas kobieta mnie kochala,. a ja wiem ze to przez moja nieporadnosc ktora mnie paralizowala,nie potrafilem ich pocalaowac tak jak trzeba,okazac im czulosci paralizowalo mnie!! a ona cierpliwie nauczyla mnie jak calowac jak dotykac co mowic a teraz chce mi pokazac jak kochac... ale widze ze sama ma wyrzuty sumienia...jak jej pokazac ze chce to zrobic a zeby tego jej nie narzucac??

Gość Bragg81
idz na to nie masz nic do stracenia. a po pierwszym razie kto wie moze beda nastepne jak ją czyms miłym zaskoczysz

nie wal się z nią bo dopiero po pierwszym razie sie naprawde zakochasz i nie bedziesz mógł żyć z tym że ona nie chce z Tobą nic więcej a panienka nie sobie kupi wibrator a nie daje dupska koledze zeby zapomniec czy się odstresować

Gość Yasmin89
Zrobiła sobie z Ciebie zwykła zabawke.

Gość Doświadczony33
Drogi Karolku. Niestety ale moi przedmówcy mają rację. "Po" będzie Ci jeszcze ciężej. Myślę, że nie jesteś w jej typie a jedynie szkoda jej Ciebie. Wiem bo sam kiedyś to samo miałem. Bolało jak cholera.

Gość Doświadczony33
Sorry Radku :)

Odmów jej, bo ona chyba jest święcie przekonana że może mieć każdego... Jestem pewien że gdy jej odmówisz ona zacznie naprawdę o Ciebie zabiegać, a jeśli pójdziesz z nią do łóżka potraktuje Cię jak kogoś kto zawsze bierze cokolwiek mu dają...

Gość radek...
tylko ona zawsze mowila ze nie spelniam zadnych kryteriow jakie ona wymaga od faceta(wiecie zyla narazie tylko w powaznych zwiazkach,ateraz chce sie ustabilizowac) wiec ten seks to i tak cos wiecej niz moze mi dac