Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remington320

Słuchajcie co się stało mojej ciotce pawlacz urwałe głowe!!

Polecane posty

Gość Remington320

zadzwoniła do mnie mama, akurat byłem na uczelni że ciocia miała okropny wypadek!! usłyszała że w przydpokoju coś trzeszczy, myślala że to może wujek wrócił z zakupami i się szamocze, ale nie! nagle urwał się jej pawlacz na głowę ...masakra. a ja jako jedyny popierałem wujka żeby nie montować tego sowieckiego badziewia. Ciotka miała tylko 61 lat :(

Gość mmmiiiiooo
ta ,i prezenty sie roz,je,bały

Gość heheheheeeee
musze teściowej zamontować

Gość co to jest pawlacz

Gość Remington320
jak można nie wiedzieć co to pawlacz! ile Ty masz lat! to taka szafa antygrawitacyjna i bez racji bytu... skąd wiesz o prezentach? nie no, teraz już po ptokach,nie będzie świąt nic już nie będzie :(

Gość pawlacz to
taka szafka montowana na suficie w przedpokoju=)

Gość tekst dzisiejszego dnia
Pawlacz to taka szafa antygrawitacyjna , dodajmy jeszcze że posiada dwa rozdzielne wrota uchylne mocowane na wysięgnikach ze stopów żelaznych osadzonych sztywno w cylindrycznych slotach.

Gość de.molka
szafa antygrawitacyjna i bez racji bytu... no nie, chyba wyturlam sie ze smiechu po nieodkurzonej podlodze (!) a co to jest "przylaczacz dwustronnie odlaczalny do pracy goracej"?

Gość Remington320
nie wiem co to jest, a co to jest? ja się poważnie martwię , lubiłem ciotkę, ale widzialem jak ją do karetki z tym pawlaczem pchali :o ona ma dwójkę dzieci :( młodsza córka dopiero poszła do pierwszej klasy :( wyobrażacie sobie co będzie jak niedaj Bóg ją zabierze:(

Gość Remington320
boże liczę godziny, robili jej operacje, najpierw nie obyło się bez spawacza... rozpiłowali cały pawlacz a dziadek (ojciec cioci) wkurzył się bo to była droga szafa:(

Gość Remington320
najgorsze że wszyscy byliśmy w szoku i nikt nie nagrał filmiku, ani choćby fotek , szkoda. byłaby jazda na naszej klasie.

Gość nooooooo dobre dobre
Dawaj więcej!!!!!!

Gość Remington320
ojej nie wiem co to za głupi temat, ale ja mam problem :( ciotka leży na ojomie już 6 godzin :( ja muszę siedzieć w domu z jej dziećmi - 7 letnią Julitką i 37 letnim synkiem (ale jest upośledzony więc ma rozwój jak 3 latek) , musze pilnować dziadka...a wujek i moja mama w szpitalu. nikt nie pomyślał żeby zrobic mi obiad :(

Gość NO TO ŚWINIE
żeby Cię zostawić bez obiadu a oni w szpitalu.Co chcesz na obiad ?jestem w chacie to Ci ugotuję

Gość Remington320
no zjadłbym kapuśniak albo czekoladę. bo z nerwów endorfiny straciłem. ciocia ma 61 lat jakby umarła to nie wiem :( zaniży średnią wieku umieralności w naszej rodzinie :( od 12 lat nikt nie umarł, kiedy umarła wtedy babcia, dziadek nawet się nie przejął, znalazł sobie młodszą , dziadek ma obecnie 80 lat, urodził ciotkę gdy był niespelna 20 latkiem, później ślub z babcią, i taki numer...znalazl sobie kochankę! taki stary piernik , babcia się śmiała że przeciez mu wisi, kochanka miała 54 lata!! młoda co? ale go wydzyndzała i dziadek został bez kasy, wrócił do babci, babcia umarła i zamieszkał u ciotki, jesli teraz umrze ciotka to dziadek wprowadzi się do nas!!!!

Gość mocny jesteś ja się
oplułam ze śmiechu.Dobra gotuję Ci kapuśniak.

Gość Remington320
stan jest poważny , drewno dębowe potrzebne na SOR.

Gość Remington320
A tak na poważnie , moja przestroga - CO MA WISIEĆ NIE UTONIE!! więc nie wieszajcie 30-40 kg szaf z wypełnieniem o masie 2 razy takiej jeśli nie chcecie by wam coś spadło na głowe :( ponoć chirurg się śmiał z mojej ciotuni :(

Gość Remington320
mama przyjechała po ciuchy ciotki. znaczy że żyje ? czy to ciuchy do kostnicy?

Gość Remington320
nie no w kostnicy byłaby chyba nago lassa? wiecie pojadę ją odwiedzić , chociąż dzisiaj mi się nie chce. ale może mama kupi mi słodycze w sklepiku przszpitalnym :D

Gość dgdgdgdg
Hahahaha a zaczęło sie tylko od "Gdzie moge schowac prezenty" :D

Gość Remington320
Od czego? Jakie prezentu? Boże ciocia mi umiera nie myślę o takich przyziemnych sprawach :(

Gość Pawlaczysta James
co tam u ciotki?

Gość Remington320
żyje, ale co to za życie :( ma zespół wgłobienia, ciężkie powikłania, wytrzebienie tętnicy aorty szyjnej, złamany obojczyk...

Gość gość
up