Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ixks

FARBOWANIE Z CZARNYCH NA BLOND

Polecane posty

WITAM SERDECZNIE MAM CZARNE WLOSY FARBOWANE OD JAKIEGOS CZASU, CHCIALABYM ZROBIC SIE NA BLOND JAK NAJSZYBCIEJ, JEST TAKA OPCJA ? JAKBYM SOBIE SAMA KUPILA ROZJASNIACZ I GO NALOZYLA A ZA JAKIS CZAS FARBE ? JESTEM TAK ZDESPEROWANA, ZE WIEM ZE PONUISZCZA MI SIE WLOSY ALE JUZ I TAK JE MAM ZNISZCZONE, A POZATYM JAKBYM STRACILA 50% OBJETOSCI TO SIE NIC NIE STANIE BO MAM GESTE BARDZO WLOSY.

Gość genialne podejście
skoro nie zależy Ci na włosach to proponuję je zgolić i zacząć nosić blond perukę odniesiesz cztery korzyści: nie stracisz trwale włosów nie zniszczysz ich bardziej będziesz mieć kolor jaki oczekujesz bez niespodzianek typu kurczak czy rudy rozjaśniacz i farba nie wyźrą Ci resztek mózgu

Gość ciężko bedzie samej
jeżeli bardzo chcesz to radze isc do fryzjera! z czarnych na blond bardzo ciezko wyjdą ci rude!!!

Gość chocbys nie wiem
jak chciala szybko z czarnego nie zejdziesz a tym bardziej do blondu. Nakladajac rozjasniacz na calosc zrobisz sobie krzywde bo poniszczysz wlosy, beda rozjasnione nierownomiernie i beda po prostu rudawe w plamki. Radze pasemka u fryzjera. Powoli rozjasnisz nimi wlosy ale to bedzie trwalo miesiacami. Z czasem wlosy beda coraz jasniejsze az dojdziesz do blondu.

Gość juz blondynka
ja tez chcialam szybko z czarnego na blond przejsc i w sumie w miesiac mi sie udalo ale wlosy... porazka musialam obciac ze 3/4 dlugosci:(