Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona123456

Seks oralny

Polecane posty

Gość zdziwiona123456

Podczas seksu oralnego nie odczuwam zadnej przyjemnosci...nie wiem dlaczego tak jest...pomocy:(

Gość gejoski wojownik
ojejku :(

Gość zdziwiona123456
Bywa nawet tak ze mu nie pozwalam tego robic albo jak juz pozwole to leze i gapie sie w sufit i mysle jak dlugo jeszcze

hmm , spróbuj my wytłumaczyć jak to powienien robic tylko delikatnie bo się załamie , nie sądze zeby cie to nie ruszało bo kazdy to lubi

Gość Prawda w oczy kole ...
Jak się uprawia zboczony seks, to nie dziwota!! Biedna jesteś dziewczyno, że tak się dajesz upokarzać. Następna ofiara facetów!!!!

Gość Prawda w oczy kole ...
zboczonych facetów - nie omieszkam dodać!

tylko ze ja mu juz nie raz delikatnie mowilam...ciagle jest tak samo...tylko raz mu sie udalo ze bylo mi dobrze...tylko ze wtedy to byly nasze poczatki...to bylo ponad rok temu...dlaczego teraz nic nie czuje...załamka:(

Niestety u mnie tak nie jest...a przy tym jest mi zajebiscie głupio przed moim chlopakiem ze nic nie czuje...az czasami mysle zeby po udawac ze jest mi dobrze

Gość Doświadczony33
Zdecydowanie powinnaś z nim porozmawiać. Tak na prawdę to od niego zależy czy będzie Ci dobrze. Doświadczony partner nie musi się pytać partnerki czy jest jej dobrze. Takie rzeczy da się odczytać z reakcji kobiety. Zakładam, że nie ma zbyt dużego doświadczenia i jak mu nie powiesz to za chiny się nie domyśli. Powiedz mu to koniecznie, żeby obserwował Twoje reakcje, co sprawia Ci przyjemność a co nie. Przecież ciągłe instruowanie go też nie wchodzi w grę bo co to za przyjemność. Zrób to dla siebie i jego ewentualnych późniejszych partnerek - taka dygresja :)

jestem jego pierwsza partnerka...mowilam mu co ma robic ale i tak beznadzieja...tylko jest tak prawie od dwoch lat...zreszta w normalnym seksie tez mu nie wychodzi....

Gość Doświadczony33
Udawanie to najgorsza rzecz jaką możesz w tej sytuacji zrobić. Nie oszukuj się, masz potrzeby ale partner się nie stara. Nie jest tak, że mu "nie wychodzi". On po prostu chce umoczyć i tyle. Nie zależy mu na Tobie aby Tobie było dobrze. Wiem, że może zabrzmi to trywialnie ale - jeżeli po próbie nakłonienia go do mniany on się nie zmieni to daj sobie z nim spokój. Będziesz miała czyste sumienie, że próbowałaś. Jeżeli go kochasz? To nie ma to znaczenia bo przy takim jego podejściu w Tobie będzie rodziła się złość i frustracja i miłość wcześniej czy później się wypali a zostanie tylko ból i niesmak. Takie jest życie. Dziś kończę bo idę do domu. Rano tu zajrzę. Gdybyś na prawdę potrzebowała pomocy merytorycznej to pisz na maila diabel8037@wp.pl pozdrawiam :)

Gość hjehaha121
Hm.. tez mam faceta.. Nie jestem jego pierwsza partnerka w tych sprawach.. Co prawda nie kochalismy sie, ale tez nie odczuwam jakijs szczegolnej przyjemnosci gdy np robi mi minetke, fakt jest fajnie, robi to dobrze, ale nie odcziwam ''trzesienia ziemi'' wiem nie wiem od czego to zalezy

no właśnie ja nie wiem od czego to zalezy...ja nie mam zamiaru rezygnowac z mojego chlopaka tylko z powodu seksu bo go kocham i jestem z nim szczesliwa...chcialabym tylko cos zrobic aby zaczelo nam wychodzic

Gość kambooodza
też nie mam przyjemnosci z seksu oralnego. ;) myśle, że to zalezy od zachowania partnera...

Gość ja też nie jestem wielbicielką
minety,no miło miło ale równie dobrze mógłby mnie facet po piecie lizać,to że facet nie ten nie wchodzi w grę bo coś tam tych facetów miałam,natomiast palce grzebalce mmm uwielbiam ale to prawda tylko jak ktoś umie niektórzy nie mają pojęcia gdzie jest punkt g nawet próbują wmówić że go nie ma sic!a normalny seks jak najbardziej mam normalnie orgazmy,czasem jeden czasem wiecej,także tak czasami jest dla mnie mineta mogłaby nie istnieć,proponowała bym Ci rezygnację z tej "pieszczoty" ale skoro w zwykłym seksie też lipa to nic tylko szczera rozmowa i egzekwowoać od faceta rób mi tak tak i tak i koniec,nie udawaj będzie myślał że jest bogiem seksu i tym bardziej nic nie zmieni,bbo skoro Ci dobrze...

Dziś w nocy obudził mnie mój chłopak i pozwoliłam mu to zrobić...z poczatku pomyslalam o boze znow...postanowilam sie rozluźnic pomyslec oczyms milym itp... Chyba wział sobie do serca co mu mowilam bo po okolo 10 minutach doszłam:P