Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marewa

czego on chce

Polecane posty

Gość marewa

pomóżcie kobietki (mężczyźni w sumie także :)) ! może byłyście w podobnej sytuacji: mam romans z dojrzałym mężczyzną (37 lat) który jest w stałym związku - proszę nie umoralniajcie mnie - nie wiem czego on chce - sądziłam że może jakiejś rozrywki, zabawić się z młodszą, inną kobietą, ale nie inicjuje głębszych kontaktów, spotykamy się głównie w pracy, raz na jakiś czas wyskoczymy na kawę. Kiedy doszło do zbliżenia nie chciał pójść "na całość" mimo iż ja byłam na to gotowa, skupił się głównie na mnie - nie spieszy się i zauważyłam, kiedy mnie widzi to sie rozaniela;) nie mówi o swoich uczuciach, starałam się coś wyciągnąć z niego , ale obraca zazwyczaj wszystko w żart, nie wiem do czego to zmierza Zapomniałam dodać - od początku ustaliliśmy zasady - najważniejsza dla niego jest praca, potem jego rodzina i później jest czas na przyjemności - po co on to wszystko robi? dajcie mi spróbowac zrozumieć

Gość uhuh
debil, egoista, potem będzie dodrowadzał cię do orgazmu a sekundę przed nim wyciągnie i powie dość na dzisiaj

Gość marewa
po co odpisywać jak się nie ma nic ciekawego do napisania w temacie

Gość klinek
A Ty po co to wszystko robisz?

Gość dupek po co się
zastanawiasz nad nim jeśli cię to bawi to się baw, jeśli nie to daj mu kopa, ale nie przypisuj temu głębszego sensu nie przy takim faceciku-motylku to taki lepki typ

Gość marewa
właśnie on nie jest takim facecikiem "motylkiem" jest od 8 lat w stałym związku i nie zdradzał jej nie przypisuje temu głębszego sensu - interesuje się tym co ludzie myślą i zastanawiam się po co mu to - dla sexu raczej nie bo już dawno by do tego doszło, czasu ma mało więc by sobie nie komplikował życia, więc dlaczego

Gość uuuuuiii
to proste czego on chce ,ale ty jestes za "prosta" zeby to zrozumiec

Gość marewa
a ja dlaczego robię ..... powiem tylko tyle, że mam nadzieję że go nie pokocham, bardzo mi się podoba jako człowiek, odpowiada mi jego osobowość i mnie pociąga, po prostu jest chemia, za dużo generalnie o nim myślę

Gość marewa
uuuiii, jakbym była za "prosta" to bym się nie zastanawiała

Gość jasna jasne
nie zdradził jej ale teraz zdradził bo ty jesteś przecież taka wyjątkowa fajnie i miło tak o sobie pomyśleć, co nie? jak to pięknie łaskocze ego a on jaki siłacz, no po prostu nie potrafił dłużej się opierać temu uczuciu bo przecież ty taka wyjątkowa jakie to romantyczne! i jakie piękne i jakie głębokie to wasze uczucie aż mnie mdli od takich naiwnych panien....

Gość marewa
widzę, że się wypowiadają sami chyba niedojrzali - nie myślę o swojej wyjątkowości- nie chodzi tu o mnie tylko o niego, co skłania facetów do kontaktów z inna kobietą i wcale nie chodzi jak widać o sex może się wypowie osoba która była w podobnej sytuacji

Jak to co? Egoizm. 'nie przypisuje temu głębszego sensu' Serio? Oszukujesz siebie czy nas? Odpowiem Ci na pytanie, którego nie potrafisz zadać wprost: nie, nie zostawi jej dla Ciebie. Zejdź na ziemię.

Gość marewa
ja wiem, ze nie zostawi, nie oczekuję tego, chce wiedziec czego on chce

Gość marewa
pomarańczowy - nie chciał sie kochac, wolal polezec i pogadac

Gość jaki romans sie pytam
??

Gość marewa
spotykamy się, przytulamy, całujemy, to nie romans? mozna to nazwac jak kto woli blizsza znajomosc

Gość latwe proste i wygodne
jestes mila zabawka dla urozmaicenia :o gratuluje :o

Gość marewa
to raczej ja go traktuję jak zabawkę do przytulania

Gość Ąri
Za mało danych. Sprawa nie jest prosta. Jesteś zaangażowana w związek raczej bez przyszłości. On pewnie ma pewne niedostatki w swoim związku, ale też ryzykuje. Wstępnie proponuję pytanie zadać raczej swemu mężczyźnie. Powiedź mu (jeżeli jesteś odważna), że nie chcesz tracić więcej czasu.

Gość marewa
Ąri - tu nie chodzi o mnie, ja się zastanawiam po co facet, który jest z inną kobietą - zaznaczę, że jest z nią związany od ładnych paru lat, "przygarnął" rozwódkę z dzieckiem, które traktuje jak swoje, nie zdradzał jej nigdy, myślę, że troszczy się o nie, nie brakuje im niczego, dobrze zarabia, nie ma za wiele czasu, bo oprócz pracy poświęca sporo czasu dla sportu i swoich "pasji" , chce utrzymywać bliższą znajomość z inną kobietą ?? Nie chodzi jak zaznaczam tylko o sex, mogliśmy to już zrobić x razy, ale on nie śpieszy się, mało tego wcale to nie jest konieczne i możemy poprzestać na innych relacjach. Zastanawia mnie co on myśli, bo niestety nie mówi tego i nie wyduszę z niego tych informacji. Jeżeli ktoś jest chętny do dyskusji mogę podać więcej szczegółów, nie wiem po prostu jakie fakty byłyby istotne w zrozumieniu męskiego myślenia

Gość marewa
nie ściągajcie mojego tematu na sam dół... ;)

Gość marewa
to zupełnie inny temat, tamten pan był wolny i się nie chciał angażować w coś więcej więc nie widzę związku

Gość papryncja
juz ci odpowiedzial ktos wczesniej, ale najwyrazniej nie zakumalas.. albo nie satysfakcjonuje cie nic poza tym, co chcesz przeczytac... Ja ci jednak nie napisze ze ten zajety facet, ktory przygarnal rozwodke, poswieca swoj cenny czas tobie, bo jestes taka cudowna. Znajac zycie to jest znudzony monotonia, a trafilo sie mlode cialko, to korzysta. nie spieszyl sie? bo i po co? skoro widzial ze jestes i bedziesz... lepiej sobie dozowac a nie miec wszystko na raz. lepiej miec kochanke na stale niz za kazdym razem nowa dziewczyne na raz... czyz nie?

Gość katikatiiiiiiiiiija
nie doszło do sexu jeszcze?????????? Bo tchórz JESZCZE się boi!!!! Zejdź na ziemię debilko!!!

Gość marewa
papryncja - zgadzam się z Tobą , cudowna nie jestem, po prostu chyba się trafiłam, jak sądzisz kopnąć go w dupę? zabawić się nim czy iść na całość? co byście zrobiły

Gość marewa
czego się boi?

a moze koles ma problemy z seksem? nie spieszy sie bo po co? zeby sie kompromitowac? nikt tu nie bedzie pochwalał twojego zachowania... a jesli chcesz wiedziec o co mu chodzi to moze sie go zapytasz?? chociaż nie... pewnie i tak wciśnie Ci tą sama bajke co kazdy żonaty - zona zła, nie ma seksu, jest ze względu na dziecko, kocha Cie, chce z Toba byc ale jak przyjdzie co do czego to wroci do ciepłego domku, zony i dziecka... a Ty zostaniesz sama. poza tym - moze czeka, bo zakazany owoc lepiej smakuje? a Ty... powinnas sie wstydzic... wiesz ze on jej nie zostawi dla Ciebie, chcesz sie z nim bzykac - czy Ty masz w ogóle jakies resztki honoru? nie mozesz sobie innego poszukac, wolnego?? az taka jestes zdesperowana?

Gość marewa
i tak apropo, milej by się gawędziło, gdyby mnie tu nie obrażano po co od razu wyzywać od debilek Przecież ja wyraźnie napisałam, że nie liczę na to, że on zostawi swoje życie dotychczasowe dla mnie, i nie uważam siebie za kogoś wyjątkowego CHCę TYLKO ZROZUMIEć DLACZEGO MężCZYźNI SIę TAK ZACHOWUJą, a s w sumie to tylko on jeden bo reszta mnie nie interesuje

Gość papryncja
on i tak bedzie zdradzal jesli juz zacząl.. a ty lepiej uciekaj, bo wyglada na to ze zaczal cie w sobie rozkochiwac i jedyna osoba ktora dostanie po lbie bedziesz ty sama. takie akcje sa dla zimnych i twardych dziewczyn, a jesli ty masz wątpliwosci "czemu on to robi" to z pewnoscia do tych nie nalezysz