Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marewa

czego on chce

Polecane posty

Go艣膰 marewa
jedna pewna... no ale jakie zobowi膮zania ? jak ma czas to zadzwoni, pogadamy chwil臋, raz na tydzie艅/dwa sie spotkamy na jakiej艣 kawie albo przytulakach i to wszystko p贸ki co nie wiem ,ale ja nie widz臋 z jego strony zobowi膮za艅 emocjonalnych, nawet s膮dz臋, 偶e je偶eli ja go zaczn臋 jako艣 naciska膰 to wr贸ci do relacji sprzed poca艂unk贸w itp, czyli typowe zawodowe, ju偶 raz tak chcia艂 zrobi膰 cho膰 z drugiej strony wiem ,偶e tak by nie chcia艂

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marewa
jkoloooa kurcze ten te偶 tak m贸wi, 偶e mamy czas i nie ma co si臋 艣pieszy膰.. Ty m贸w sk膮d jestes :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
a widzisz:) mo偶e dosta艂 nam sie ten sam facet:) z jakiego wojwew贸dztwa jestes?hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
jedna pewna kobieta widzisz to jest skomplikowane, on jest trudny do艣膰 jak dla mnie, dlatego mnie interesuje rozmawiamy o pracy, zainteresowaniach naszych, 偶artujemy, rozmawiamy te偶 o sprawach"cielesnych" potrafi by膰 wtedy bardzo czu艂y i dojrza艂y i bierze to na powa偶nie, ale cz臋sto te偶 z tego 偶artuje generalnie zale偶y od nastroju, jak nie ma nastroju to powie, 偶e to pierdo艂y i nie pogadasz, ja sobie my艣l臋, 偶e jego baba ma z nim troch臋 k艂opotu;) a obawia膰 si臋 w jakim sensie bym mia艂a? a czy mu ufam? te偶 zalezy w jakim sensie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna pewna kobieta
Marewo, ja o tym w艂a艣nie m贸wi臋... On panicznie boi si臋 sytuacji, w kt贸rej na tyle to daleko zajdzie, 偶e zaczniesz go bardziej naciska膰, oczekiwa膰, chcie膰.... O tym w艂a艣nie m贸wi臋... Mo偶e on w swoim mniemaniu stara si臋 zrobi膰 wszystko, 偶eby to utrzyma膰 na zasadzie, 偶e niby obie strony satysfakcjonuj膮 przytulanki raz na dwa tygodnie... Facet jest wb艂臋dzie, bo ka偶dy uk艂ad to albo progres, albo regres, albo poz贸r i sytuacja martwa. Sam siebie oszukuje... Swoj膮 drog膮 zdziwi艂a艣 mnie cz臋stotliwo艣ci膮... Widujecie si臋 na codzie艅 w pracy?? Jak to jest?? My si臋 widujemy w pracy. Poza prac膮 jak si臋 umawiamy to w celach w jakim艣 sensie zwi膮zanych z prac膮. Niemniej ci臋偶ko w og贸le um贸wi膰 si臋 poza prac膮, jak pracuje si臋 ca艂y dzie艅, ma si臋 rodzin臋 itp. Widujemy si臋 4 lub 5 dni w tygodniu, zawsze sp臋dzamy ze sob膮 sporo czasu. On mnie zazwyczaj wita, wpada z kaw膮, p贸藕niej wpada w mi臋dzyczasie, p贸藕niej ja do niego. Jak jest d艂u偶sza przerwa wyskakujemy na obiad lub herbat臋 do knajpki. Wracamy te偶 cz臋sto razem, on na mnie czasem czeka, bo r贸偶nie ko艅czymy... Widujemy si臋 jak czasem, to wr臋cz patologicznie du偶o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
jkoloooa dolno艣l膮skie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
no to nie ten...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
...a powiedz mi, zaangazow艂as sie juz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
jedna pewna... wi臋c jak jest w b艂臋dzie to na co liczy kurcze nie widujemy si臋 codziennie w pracy, zale偶y , nieraz 3 razy w tyg, nieraz raz, r贸znie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna pewna kobieta
Marewo, wiesz, zapyta艂am, czy si臋 go nie obawiasz itp. po tym jak napisa艂a艣, 偶e nie tak wiele wiesz o nim. Przysz艂a mi do g艂owy mo偶e jaka艣 durnota, ale mo偶e ten faet jest nosicielem jakiego艣 艣wi艅stwa, mo偶e dlatego nie d膮偶y do pe艂nych zbli偶e艅?? To powiem Ci, ze trafili nam si臋 m臋偶czy藕ni bardzo odmienni co do wylewno艣ci. M贸j twierdzi, 偶e jest ma艂om贸wny, aczkolwiek znacznie bardziej m贸wny ni偶 m贸j m膮偶:) Niemniej wiem sporo, pocz膮wszy od wagi i wzrostu, gdzie si臋 ubiera, po wiele innych spraw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
jkoloooa no chyba tak, skoro jakbym mia艂a go ola膰 to bym czu艂a z艂o艣膰 ale ju偶 raz si臋 odsun臋艂am, jak mi powiedzia艂, 偶e ma kogo艣 i one s膮 dla niego najwa偶niejsze, wtedy mu odpowiedzia艂am, 偶e to szanuj臋 i sie wycofuj臋 ca艂kiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widziane meskim okiem
jezeli Ciebie nie krecie takie zachowanie to stopniowo zrezygnuj z romansu...facet jesli chce miec romans to przy najblizszym zblizeniu nie odmawia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna pewna kobieta
Marewo, ja my艣l臋, 偶e Ty mu si臋 bardzo podobasz i go poci膮gasz, niemniej jest co艣, czego chce unikn膮膰 za wszelk膮 cen臋 - wi臋zi emocjonalnej, tego co pozwala kobiecie powiedzie膰 - t臋skni臋, martwi臋 si臋 o Ciebie, nie chc臋 aby艣... itd. Tu dla wielu m臋偶czyzn rodz膮 si臋 problemy, a ju偶 z dwiema kobietami w zwi膮zku emocjonalnym naprawd臋 trodno da膰 rad臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
jedna pewna... e to wag臋 , wzrost, gdzie si臋 ubiera, jakie s膮 jego pasje to i ja wiem on nie m贸wi o swoich uczuciach po prostu, nie dopuszcza mnie do siebie a z tym 艣winstwem to nie s膮dz臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
nie nie nie- facet nie martwi sie o kobiete, o to czy bedzie t臋sknic, cierpiec, czy ja zrani- po prostu bierze co zycie mu daje....a jesli nie beirze, to znaczy ze cos z nim nie tak- na 100% obstaje przy swoim...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
jedna pewna.. no pewnie tak, ale z drugiej strony jak przesta艂am mu pisa膰 esemesy typu, 偶e t臋skni臋 itp to mia艂 偶al ze juz nie pisz臋, bo by艂o to bardzo mi艂e tylko szkoda, 偶e jednostronne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
ehh, trzeba by si臋 po艂o偶y膰 poma艂u lulu, przemy艣l臋 sobie co pisali艣cie wszyscy i jego zachowanie i jutro napisz臋 do jakich wniosk贸w dosz艂am :) 偶ycz臋 udanej nocy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
a no w艂asnie...my nie piszemy ze soba chyba juz z miesiac, moze wiecej....ale za艂oze si臋, ze jesli napisa艂abym mu cos mi艂ego na pewno odpisa艂by...ale stwierdzia艂m, ze w sumie po co? skoro to do niczego nie prowadzi.........

Udost臋pnij ten post

ale Wy jestescie dziwne...facet owinal ciebie w okol palca...nie czujesz tego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
w sumie, to duzo kombinowa艂am, zastanwia艂am sie dlaczego i nic mi nie pasowa艂o...tylko te jego problemy z erekcja- on oczywscie nic nie wie- ze ja wiem....hehe, - trudno, zostawiam to tak jak jest. Stwierdzia艂m, ze wole go miec za kumpla, kolege, ni kochanka, a potem bedziemy przechodzic na druga stone ulicy, i udawac ze sie nie znamy.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
widziane meskim okiem... widz臋 to i mnie to wkurza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna pewna kobieta
Marewo, dziwny go艣膰. Mo偶e "m臋skim okiem" ma racj臋, mo偶e "jkoloooa" ma racj臋?? Mo偶e to, ze "one s膮 najwa偶niejsze" to prawda?? Mo偶e Tw贸j i m贸j s膮 wyznawcami tej samej teorii?? Tak jak m贸j mi powiedzia艂, o tym, 偶e "dokonuje si臋 wyboru ostatecznego, a p贸藕niej nast臋puje ju偶 tylko d艂uga prosta, a jedyne co pozostaje to marzy膰"... Mo偶e on ma 艣wiadomo艣膰, ze jest na d艂ugiej prostej, a Ty jeste艣 tym w艂a艣nie marzeniem?? Troch臋 uciele艣nionym, a troch臋 ulotnym??

Udost臋pnij ten post

dam Ci rade...zacznij go olewac...efekt bedzie o wiele lepszy...wiem co mowie, jestem mezczyzna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
hmmmmmmmmmmmmm...........no to ide spac...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
to tylko mi pozostaje odpowiedzie膰 sobie na pytanie czy w to dalej brn膮膰, zabawi膰 si臋, bardzo mnie kr臋ci, ale czy to nie b臋dzie mia艂o za du偶ego wp艂ywu na moje 偶ycie, nie jestem maszyn膮, nie wiem czy b臋d臋 potrafi艂a miec go tylko jako zabawk臋 do dobrej zabawy, boj臋 si臋 偶e zaanga偶uj臋 sie za bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna pewna kobieta
Widziane m臋skim okiem..., a co mi doradzisz?? Co o tym s膮dzisz??

Udost臋pnij ten post

jedna pewna kobieta...nie wiem co dzis bralas ale ja poprosze to samo w 2 razy wiekszej dawce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
daj sobie z nim spok贸j- bo nie warto- lepiej skoncz cos, nim zacze艂o sie naprawd臋, bo bedzie ci ciezko jesli sie zakochasz nie daj Boze:)...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marewa
widziane meskim okiem zacze艂am ju偶 to robi膰, po tym zbli偶eniu "nie do ko艅ca", powiedzia艂am ze by艂o fajnie przyjemnie itp, nawet 偶e dobrze ze nie poszli艣my na ca艂o艣膰 i stopniowo sie wycofa艂am, nie pisa艂am esemes贸w itd tylko jak daleko sie w tym posun膮膰, nie chce 偶eby zrezygnowa艂..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkoloooa
mnie tez gosc krecia艂, tak mocno, ze by艂am w steni pojsc z nim do 艂贸zka- nie skorzysta艂...trudno- ale teraz sie ciesze- bo przynajmnije mozemy normlanie rozmawiac- chociaz mysle ze jeszcze chwiel, bedzie nam tak g艂upio troche...grrr, no nic, trzeba czasu- nawet na zamkniecie takich spraw

Udost臋pnij ten post