Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiego pytania jeszcze nie by

Co robicie, żeby mieć orgazm podczas seksu?

Polecane posty

1. Kochacie się w takiej pozycji, żeby łechtaczka była stymulowana? 2.Przed lub po penetracji wasz partner stymuluje waszą łechtaczkę aż osiągniecie orgazm? 3. Nic z tych rzeczy nie robicie i nie macie orgazmu? 4. Nic z tych rzeczy nie robicie ale i tak macie orgazm?

Gość małgorzata od mistrza
ja żeby mieć orgazm podczas seksu wbijam gwoździe w ściane . . .

--->małgorzata od mistrza No bardzo dużo Twoja wypowiedź wnosi do dyskusji i pomaga innym

Gość Doświadczony33
Jakie pomaganie????? Każdy jest inny i inaczej dochodzi. To partnerzy muszą sami wypracować. Nie ma złotego środka na orgazm. Zresztą orgazmy też są różne... Filmów się naoglądałeś / łaś . :LOL co za pytanie!!!

a jak często mam smarować łańcuch w swoim motocyklu?

No to dlatego, że sposoby są różne - dlatego pytam. Ciekawi mnie jakie maja ludzie sposoby a które osoby wcale nic w tym kierunku nie robią. Bo są przecież nadal w Polsce pary, gdzie seks kończy się tylko przyjemnością mężczyzny

Gość onanista nie z tej ziemi
ja stymuluje kutasa lewą ręką

o tym łańcuchu do motocykla to nie ja A nadal uważam, że moje pytanie nie było głupie.

Gość mkmkmk
dochodzenie w innych pozycjach rzadko mi sie zdarza, a na jezdzca za kazdym razem ;) i to ja sie zawsze wstrzymuje ;D

Normalnie kocham się z moja dziewczyna aż dojdzie:P a to ze według niej jestem po prostu w te klocki boski i ona dochodzi ze 6razy zanim ja dojdę raz:D to nie moja wina:P

Gość ja dochodzę
4. Nic z tych rzeczy nie robicie ale i tak macie orgazm? nic z tych rzeczy, przy seksie analnym albo w 2 dziurki zawsze mam orgazm:P

Do autorki - nie trzeba stymulować łechtaczki żeby osiągnąć orgazm. Samo poruszanie się penisa w pochwie bywa w większości przypadków wystarczające.

Gość odpowiadam na pytanie
Łancuch w motocyklu trzeba smarowac co odpowiednią ilośc km określona przez prodycenta. łańcuchy o-ringowe i x-ringowe maja rozne wymagania. czestotoliwosc smarowania uzalezniona jest też id opadów atmosferycznych i kondycji zebatek. a orgazm mam przy kazdym stosunku

Gość yufhd
ja jescze nigdy nie mialam.. szok!! jestem przerazona a w sumie bylam.. przeczytalam gdzies ze kobieta musi sie nauczyc orgazmu. widocznie mi to nie daane ale patrzecie jakie to nie sprawiedliwe!! to kobieta po sexie zachodzi w ciaze, nosi dziecko9 msc, rodzi!! wychowuje, a malo ktora ma orgazm. a ci frjaerzy co przy kazdym stosunku, za kazdym razem maja orgazm zadnych konsekwencji i niedogodnosci..:O:O

Gość mój orgazm
Jestem w stanie osiągnąć wyłącznie poprzez stymulację łechtaczki, w związku z tym partner pieści mnie oralnie przed każdym stosunkiem. Są kobiety, które miewają wyłącznie lechtaczkowe orgazmy, są takie które tylko pochwowe i takie, które nie mają ich wcale.. Jeśli jestes młoda kobietą, która dopiero zaczyna przygodę z seksem, nie poddawaj się. To wymaga koncentracji i poczucia bezpieczeństwa.

Gość Pażdziochowa
Moj stary jak wyciągnie gnacisko , to mi se żygac chce , wtedy robie sobie palcówkę