Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IwkaM

zywienie niemowlaka

Polecane posty

witam mam pytanie jak to jest z zywieniem niemowlaka.Problem moj polega na tym ze mlodsza corcia od 6 tygodnia jest na mleku nutramigen.Mala nie chce tego mleka jesc mimo ze juz podaje go 5 tygodni ciagle mam problem zeby je wypila.Jeszcze gorsze jest to ze wypija 500 ml w porywach uda sie 550ml.a juz na swoj wiek powinna ok.660-700ml.Martwie sie bo przybiera na wadze ale po malutku.Urodzila sie z waga 3700 a w 11 tyg.waga 5670.Jak karmilam ja piersia przez pierwsze jej 6 tygodni ladnie przybierala bo ponad kilo.Problemy sie zaczely odkad przeszlam na mleko modyfikowane.Zastanawiam sie jak dlugo bedzie trwalo zanim nie zacznie normalnie jesc bo jak na razie to meczymy sie oboje (ja zeby wypila ona ze juz nie chce)Jest wesola osobka i nie widac zeby bylo cos nie tak tylko ten brak apetytu.Juz sama nie wiem co mam o tym myslec.Pomocy

Gość dziwisz sie ze nie chce
probowalas to mleko ? to najgroszy syf jaki moze byc - gorzki , slony i smierdzacy ! pila twoje mleko ktore jej smakowalo a potem dalas jej ten syf to nic dziwnego ze nie chce . a dlaczego jest na tym mleku ? jest uczulona ? potwierdzone bylo to jakimis testami ?

Gość ....................89
Żeby przejść na to mleko trzeba je podawać stopniowo, na początku mieszająć ze swoim mlekiem badz z innym mlekiem

te ze jest ochydne to wiem no i przeszlam na nie stopniowo.Mala nawet jak dostawala przez jakis czas NAN to tez wypijala 550ml.Sama nie wiem co mam robic.Dniami i nocami zamartwiam sie ze tak malo pije.Jestem ciekawa czy ktoras z matek tez przez to przechodzila i moze mi doradzic co mam zrobic badz mnie uspokoic bo juz chyba w depresje powoli wpadam.A tak wogle to poszukuje namiary na DOBREGO pediatre w okolicy wałbrzycha badz Swidnicy.