Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

powiedzial mi ginekolog ze nie wyklucza ciazy co myslec czy jest ta ciaza czy jej nie ma???

Gość zullaaaa
a ile Ci sie spóźnia @ moze to za wcześnie...

Gość zullaaaa
a robiłas juz test ?

Gość zrób test kochana

zrobialm byla kreseczka taka cienia cien ale widoczna jasno rozowa ledwowidoczna..a pozniej wybralam sie do lekarza i mam mętlik w głowie

Gość zullaaaa
bez obaw moze byc tak ze test wykaze ci ciąże a do lekaza jescze za wczesnie idz do lekaza za tydzien albo poprostu idz do innego...

zrobialm byla kreseczka taka cienia cien ale widoczna jasno rozowa ledwowidoczna..a pozniej wybralam sie do lekarza i mam mętlik w głowie

to dobrze uspokoilas mnie troszke dziekuje:) kazal mi przyjsc za 3 tygodnie w nastepny wtorek ide do niego mam nadzieje ze same dobre rzeczy mi powie i kazal mi zrobic pobranie krwi pod kontem ciazy.zrobie w poniedzialek

Gość zullaaaa
no to ja trzymam kciuki :)

dziekuje. jak bylam u ginekologa to jeszcze bardziej wyszlam skolowana bo nie wiedzialam he :) a TY jestes albo bylaś w ciąży?

a i moze ci sie wyda to dziwne ale czuje ze mi sie brzuch zmienil.. a wedlug obliczen to 7 tydzien wlasnie jest

Gość zullaaaa
no ja jestem w 6tc :) i jestem bardzo szczęśliwa :)

Gość zullaaaa
ja zrobiłam test 4 dni po spodziewanej miesiaczce i wyszedł pozytywny i po półtora tyg poszłam do gin...

Gość luiza de milagrosss
Mania to tak jak u mnie 7 tc gdybym byla anie wiem..a jakie masz objawy bola cie piersi?brzuch?

to czmeu gin wykryl u ciebie a u mnie nie... powuedzial ze nie wyklucza i to koniec

tak na poczatku mnie strasznie bolal brzuch teraz tez czasem zaboli jak na miesiaczke piersi mnie swedza wokol brodawki zrobil sie ciemniejszy kolor i sa twardsze od paru tyg. mierze tem i mam 37,4 pamietam 8 dni po stosunku mialam strasznie duzy rozciagliwy sluz mial chyba z 7 cm . nie wiem co to znaczy ale wiem ze bylam przerazona

Gość zullaaaa
nie wiem czemu ci nic nie powiedział konkretnego... moze zmien ginekologa albo chce zebys przyszła bo chce byc pewien w 100 % ze to ciąża... na prawde nie wiem

mam zawroty glowy jestem spiaca chodze spac o 20 a o 6 wstaje najgorzej z siusianiem mam tego dosc co 15 - 30 minut chodze do lazienki

Gość zullaaaa
a napisz konkretnie jakie masz objawy jaki długi masz cykl i w jakim dniu cyklu sie kochałaś... wiem ze gin nikt ci tu nie zastapi ale pogdybac zawsze mozna :)

okres mialam 17 wrzesnia kochalam sie 20 w ostatni dzien miesiaczki a 28 mialam ten straszny sluz taki gdzies mial 7 cm objawy wlansie napisalam wyzej i co do tego na piersiach mam niebieskie linie takie jakby zyly cos takiego i wydaje mi sie ze brzuch mi sie troche zmienil

cykle rozne mam przewaznie 28 dni z siep. na wrzesien trwal 23 dni a z czer na lip. 34 (bylam chora)

Gość zullaaaa
no sama nie wiem przewaznie zyłki sie pokazuja w pocztkowej fazie ciazy np JA prze spodziewana miesiaczka miałam na pirsiach małe żyłki i było ich na prawde mało ale były noi starsznie mnie sutki piekły i bolały... no nie wiem mze ty masz objawy ciąży bo ty sama nie wiesz kiedy miałas tak dokładnie owulacja zadna z nas tego nie wie chyba ze zrobi sobie tes

Gość zullaaaa
i sory za pisownie ale klawiatura mi nawala

ja te zylki zobacyzlam w piatek czy czwartek a wczesniej sie nie przypatrywalam . a skad jestes?

Gość jeśli współżyłaś w tym dniu
w którym piszesz (4 dniu cyklu) i tylko wtedy, to nie ma szans na ciażę

Hej, znam dziewczyne tu na forum ktora miala podoba sytuacje, w 42 dniu cyklu test wysedl pozytywnie (chyba nie mieszam dni) a Ginekolog nie wykluczyl ciazy! Dziewczyna byla przerazona, tez nie wiedziala co sie dzieje, o ile sir nie byle teraz jest w 14 tyg ciazy, nie miesci sie w swoje spodnie I ma sie calkiem dobrze!!!!! Jak ja zrobilam test tez mialamdruga kreseczke baaaardzo bladziudka, zadzwonilam do Gina, I powiedziala mi zeskoro test pozytywny I @ brak to ciaza jest, a test robilam dwa dni przed terminem spodziewanej @! Umowilam mnie na wizyte az na 4 tygodnie puzniej! Oczywisie sie uparlam I bylam wczesnie, tylko o tydzien, ale wczesniej, sama spac nie moglam! Jak sie okazaki na wizycie byl to dopiero 5tc a z wyliczen wychodzilo by ze juz polowa 6! Takze moral z tego taki ze kazde cialo kobiety jest inne! Ja mialam test pozytywny wczesnie I ciaza Nyla wczesnie za to kolezanka miala dwie krechy puzno I jeszcze ciazy now mozna bylo potwierdzic w 100% mozliwe ze masz podobna sytuacje! Jet ciaza ale mlodziutka! Nie denerwuj die I czekaj na wizyte! Lykaj kwas foliowy I ciesz sie ze nie masz mdlosci I porannych wymiotoof! Powodzenia !

A.R_CT dziekuje za mile slowa :) bo z drugiej strony lekarz odrazu by powiedzial ze ciazy nie ma jezeli powiedzial ze nie wyklucza czyli musi cos tam byc.:)