Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za mala dziurka

penis mojego chlopaka jest za duzy

Polecane posty

Gość za mala dziurka

bardzo prosze o porade osob ktore sa lub byly w takiej sytuacji. w trakcie seksu odczuwam bol poniewaz penis mojego chlopaka jest za duzy, tak przynajmniej podejrzewam, poniewaz przed nim mialam dwoch kochankow z duzo mniejszym przyrodzeniem i bylo ok. lekarz doradzil nam pozycje, pewnych odradzil, ale te wklasnie ktore nam odradzil sa moimi ulubionymi. oboje bardzo lubimy seks i jest to dla nas naprawde uciazliwe. czy ktos moze mi cos doradzic? z gory dziekuje

Gość elk898
w jaki sposób mierzy się wielkość przeciętnej pochwy? Więc, kiedy kobieta nie jest podniecona, jej pochwa raczej nie będzie miała więcej niż 7,62 cm długości, a już naprawdę rzadko zdarzają się 10,16 cm. To prawda, że w miarę podniecania się jej pochwa puchnie i wydłuża się, ale nawet w szczycie seksualnego podniecenia, przeciętna długość pochwy przed penetracją to ledwo 5 cali. Więc, możesz zapytać, co się dzieje, kiedy kobieta bierze w siebie w całości hojnie-obdarzonego mężczyznę? A oto interesująca rzecz – kobieca pochwa może rozszerzyć się do całych 20,32 cm w długości podczas penetracji dużego penisa (lub czegokolwiek innego co się w niej znajduje!) jeśli jest wystarczająco podniecona, ale wzięcie tak długiego penisa byłoby rozciąganiem jej do punktu dyskomfortu dla większości kobiet. A część tego zwiększenia długości wynika z faktu, że macica przesuwa się do góry, tak, że penis może skutecznie wsunąć się pod szyjkę macicy w miarę penetrowania – i, jeśli uderzy w szyjkę, większość kobiety odczuwałaby ból.

Gość za mala dziurka
ale widzisz ja jestem zawsze mega podniecona, prawie ze mnie cieknie:) i choc wiemy, ze on nie moze dobijac do konca to ja sama jakos tak instynktownie chce go poczuc blizej i przyciskam jego posladki i od razu bach bol. nie wiem co robic

Gość to nie za mała dziurka
taki ból może świadczyć o nadżerce!! marsz do lekarza!! mam tak samo :p

Gość za mala dziurka
w zasadzie to czasem sobie wkładałam kabaczki :p

Gość za mala dziurka
chodze do ginekologa regularnie, mam co 6 miesiecy robiona cytologie jestem zdrowa jak wol. wiec nie w tym twi problem tylko w wielkosci jego penisa. czy sa moze jakies cwiczenia rozciagajace pochwe albo cos innego co mogloby pomoc?

Gość za mala dziurka
zaraz się wysram - czekam na propozycje analne

Gość chcecie fotke mojego
peniska? Dopiero co wygolilem.

Gość Przepraszam że założyłem ten
temat ale mam 17 lat i pena 11,3 cm, próbowałem się dowartościować zakładając ten temat. Jeszcze raz przepraszam!!!

spokojnie, z czasem się dopasujecie, my też wybieraliśmy pozycje w których jestem luźniejsza i głębsza,bo inaczej nie mógł wejść, teraz wybieramy takie pozycje, które chcemy zresztą ja na tyle polubiłam lekki ból, że bez niego nie wyobrażam sobie seksu i mnie najbardziej na początku podnieca

Gość gość
Założycielko tego dennego pytania jak nie wiesz co robić to weź mu trochę utnij i daj obciętą końcówkę innemu chłopakowi który ma za małego ptaszka wtedy każdy będzie zadowolony a ty będziesz mieć problem z głowy

Gość gość
Weź mi większego, takiego jak żeby serce i poruszył. Kobiety chyba są niedoczynność bo wybierają się duże penis a potem na ładują się do ginekologa z uszkodzeniami. Brak słów