Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwi mnie to HELP

Mam niewiarygodnie suche i zinszczone włosy,tyle ze chce dodac ze nie uzywam ani

Polecane posty

Gość Martwi mnie to HELP

suszarki ani prostownicy ani lokówki, nic z tych rzeczy...moje włosy sa okropne...i chce dodac ze wypadaja okropnie... :( martwi mnie to... Znacie jakies dobre szampony lub odzywki.??

Gość odżywka WAX
jest rewelacyjna, tylko jest z henną, tak że blond kolor może się zmienić

Gość cccenaa
utrzyj sobie rzepy i nałoz na głowe zakryj folia doskonała odzywka

Gość rewhtkt
brazowe mam włosy

Gość odżywka WAX
na brązowych włosach nic nie będzie widać do tego dobrze wziąć wzmacniający włosy specyfik, np. Revalid

Od lat myje codziennie wlosy i susze suszarka i nie mam zadnych problemow ale co jakis czas robie odzywke: - Lyzka oliwy, sok z polowki cytryny, zoltko - wymieszac, nalozyc na wilgotne wlosy, dobrze wetrzec, wmasowac rowniez w skore glowy, potem czepek, recznik (w cieple skora szybciej i glebiej wchlania odzywcze skladniki) i tak min. godzinke. Sok z czarnej rzepy jest rzeszywiscie rewelacyjny z tym, ze trzeba niestety cierpliwosci, bo to dlugotrwala kuracja. Ale polecam rowniez b. dobry specyfik z apteki ok. 45zl - Pantoten 5chyba dobrze zapamietalam? dawno nie kupowalam,) Wazne tez jest odzywianie - sporo owockow, warzyw, duzo wody (wewnetrzne nawilzanie), swieze powietrze i duzo dobrego humoru :) Wax jest rowniez w wersji dla blondynek ale uwazam, ze juz nie jest taki jak dawniej, dawniej..... kiedy bylam blondynka ;)