Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Studia

Polecane posty

słitka__ ja jestem już na 2 roku i teraz wiem, ze poszłabym na coś zupełnie innego :(

III rok, jestem zadowolona :) Decyzję o wyborze kierunku studiów podjęłam mając 15-16 lat.

Gość chcebycstudentka
a jakie kierunki wybralyscie? ja osobiscie chce pedagogike i mysle ze nigdy nie pozaluje wyboru

chcebycstudentka, zaraz Cię zjadą, że pedagogika to mało ambitny kierunek bez przyszłości, i po jego ukończeniu nie znajdziesz pracy:o

Ja osobiscie w sumie jestem zadowolona, zawsze chcialam to studiowac co studiuje... Ale ciekawi mnie co bedzie pozniej, czy znajde dobra i fajna prace w zawodzie... Mam dość zycia 'pod gorke', moze poszczesci mi sie troche:)

Gość from the halls of montezuma
spełniona to ja nigdy nie będę, bo chciałam być w wojsku/policji :P poszłam na psychologię i ni mnie ten wybór ziębi, ni grzeje. a taka obojętność jest chyba najgorsza :o

chcebycstudentka- nie sluchaj ani nie patrz co inni mowia- rob co to kochasz, szukaj wlasnego szczescia. Bo latwo komus doradzic, nakazac czegos, ale tak naprawde to Twoje zycie, reszta ma swoje zycie, wiec niech oni robia co chca, a Tobie pozostawia decyzje dotyczaca badz co badz,ale wlasnego zycia. Powodzenia:)