Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia_26

USG dopochwowe - PORADZCIE

Polecane posty

Gość Nadia_26

Witajcie wzielam escapelle 12 godzin po, prawie w terminie miesiaczki dostalam krwawienie (ok. 3-4 dni wczesniej ) to jest po ok. 2 i pol tygodniach od wziecia escapelle. Po 6 tygodniach od tego sexu (juz to jedno krwawienie mialam ) bylam u pani ginekolog , ktora zrobila mi USG dopochwowo; czy w takim czasie gdyby cos bylo to USG by juz okazalo prawda ? Pomozcie prosze (sex byl pod wplywem chwili bez zabezpieczenia , wiem nieodpowiedzialnosc , ale wytrysk byl na zewnatrz, byla jednak obawa preejakulatu stad wzielam escapelle)

Gość Nadia_26
help ???

Gość hnjghdnjd
Po 6 tyg na pewno by wyszło. A dla pewności zrób test!

teoretycznie usg dopochwowe wykrywa mniej więcej 5tyg płód, jak nie dostaniesz @ to dla pewności możesz zrobić sobie test.

Gość Nadia_26
Zrobilam test - negatywny , zrobilam chyba ze 4 -ry Ale dotalam tego krwawienia w terminie miesiaczki , wiec co o tym myslicie.

Gość Nadia_26
Prosze o porade

jak wyszły testy negatywne to nie masz co panikować. nie zrozumiałam co napisałaś czy dostałaś w terminie czy nie? Jak tak to dobrze, a jak nie to też nie ma czym sie martwić bo po escapelle może się rozregulować cykl

Gość Nadia_26
Klauddynka Po tej wizycie u pani ginekolog dostalam okres . Ale to USG to chyba jest wiarygodne - prawda ?

Gość Nadia_26
Myslicie ze moge w tej sytuacji wykluczyc ciaze - prawda ?

Gość Nadia_26
HMMMM ?

Gość Nadia_26
HELP

Też brałam Escapelle i również miałam dopochwowe badanie. :) Nie masz się czego bać. Badanie by wykryło ciążę, zaś po Escapelle okres, który miałam zawsze na początku miesiąca, później występował pod koniec, natomiast teraz mam jego brak.