Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak sie zachowal

Zdenerwowalam sie na swojego EX

Polecane posty

jakis tydzien temu spotkalam sie ze swoim bylym, przed spodkaniem obiecywal mi zlote gory, ze sie zmienil, ze juz nie w glowie mu kumple i picie tylko ja, ze chce sprobowac raz jeszcze, ze wydoroslal i chce zalozyc rodzine niestety to byly tylko slowa, rzeczywistosc okazala sie inna, nic nie zmadrzal ani nic nie wydoroslal, na nastepny dzien pojechal pic do kumpli i sie juz nie spotkalismy, napisal mi ze nie pasujemy do siebie, ze jestem za dobra dla niego i z innej bajki, zreszta sama to zrozumialam ze to nie facet dla mnie, nie chce opisywac szczegolow, ale po prostu mimo ze go kocham nadal to wiem ze nie mozemy byc razem napisalam mu smsa ze ma na siebie uwazac i zeby nie rozil glupot, dopisalam ze znikam wczoraj do mnie jak gdyby nigdy nic zagadal na gg i zapytal "co tam?" nie odpisalam nic bo niby o czym mam z nim gadac, jak sie spotkalismy to nie chcial rozmawiac a teraz co mysli ze bedziemy para kumpli i znow mna bedzie manipulowal nie odpisalam a on mnie zablokowal

Gość i czym sie przejmujesz
? kochasz takiego dziada ? szanuj sie kobieto!

Gość Michal Marchlewski
Skąd wiesz, że cię zablokował, skoro nie odpisałaś?

no mam zakaz wjazdu przy jego kontakcie w dodatku sprawdzilam go z innego konta i dal sobie opis niby ze kogos ma, chce mnie wkurzyc heheheh

Gość takie se se se se e
Michalku, bo to widac na liscie.......... a do autorki - masz pecha:) moja byla taka sama, tez jakby nigdy nic "co tam?":D a ja mialem blokade dluuuuuugo..... no coz, gowniarstwo.

Gość nnnnnn0000zzzz
hahahaha, moja byla tez miala opisy zaraz:) tacy oni sa zajebisci!!! a ja mam to w dupie i zajmuje sie soba. niepotrzebne mi zagrywki, widac, jakimi szczeniakami sie okazuja takie osoby. hehehehehehe.

Gość Michal Marchlewski
To znaczy, że mnie nikt nie zablokował :)

Gość hahahaha skad ja to znam
to dzieci, a nie dorosli ludzie. blokady, wylaczanie telefonow, przerywanie polaczenia... dzieci. TCHORZE!!!:D:D:D:D:D a nie dojrzale emocjonalnie osoby.