Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolaaaaaaaaaaaaaaaaa

POMOCY EHHH

Polecane posty

Witam Was dziewczyny.. Mam nadzieję że jakoś mi pomożecie.. Juz 3 tydzien spoznia mi sie okres.. od 2 dni zauwazyłam brązowe plamienie czego nigdy nie miałam... dodam że wczesniej mialam bardzo nieregularne miesiaczki ale tak od roku czasu mam je regularne.. i nie spozniał mi sie no i do tego to plamienie... i temp. 37,1 ... i naczytałam sie roznych rzeczy ze to mzoe byc ciaża jednak .. itd itp.. Jutro chyba lece po test.. a Wy co o tym myslicie? pozdrawiam

no właściwie jak ja wpadłam to spóźniał mi się okres na tyle, że w terminie kolejnego miałam tylko plamienia, zrobiłam test i był negatywny a ponad 2 tygodnie później był pozytywny. więc radzę zrobić test najlepiej to jakbyś poszła na test z krwi beta hcg koszt ok 30 zł, ale jakby to przekalkulować to bardziej się opłaca bo jak zrobisz teraz i będzie negatywny to będziesz dalej zachodzić gdzie ten okres i będzie Cię kusić na następny test.

musze sie najpierw popytac w moijej przychodni czy takie testy wykonuja..ale z tej niepewnosci to chyba zwariuje wiec zanim zrobie ten test beta to zrobie zwykly ...

jeśli masz pracownie analityczną i robią tam też odpłatnie badania nie tylko na narodowy fundusz zdrowia to na pewno robią.

mojej*

mojej*