Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AriAnA 007

Nuty na pianino, keyboard...

Polecane posty

niestety nie pomogę, mam 'Fur Elise' wgrane w keyboard i tam na ekraniku mi się wyświetla i można się stamtąd uczyć :P miałam gdzieś zapis nutowy razem z instrukcją, ale jakiś czas temu wyrzuciłam...

Gość Muszkins
Witam !!! Ogromną ilość nut do piosenek polskich i zagranicznych na pianino/keyboard znajdziecie na mojej stronie - www.nutyzafree.koon.pl Polecam i zapraszam do ściągania

Gość gość
nutyzafree.pl

Gość gość
Zachęcam Cię do skorzystania z moich zbiorów na moim "Chomiku", gdzie z pewnością znajdziesz nuty wielu pięknych utworów muzyki klasycznej i rozrywkowej w aranżacji na fortepian. Sporo czasu zajęło mi wyszukiwanie, selekcjonowanie, katalogowanie i często poprawianie jakości nut, które udało mi się znaleźć w Internecie. Ciebie zapraszam do pobierania i cieszenia się pięknymi melodiami. Większość nut w moich zbiorach jest w formacie pdf i "ważą" na tyle mało, że możesz je ściągnąć za darmo. Mam też nuty w formie książek, które są całe zeskanowane w jeden plik pdf i te "ważą" już trochę więcej, ale i tak ściąganie plików z Chomika jest śmiesznie tanie. Zapraszam :-) "grumbler74" na Chomiku