Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooooomooooocyyyy

POMóżNIE BłAGAM

Polecane posty

Gość poooooomooooocyyyy

pomozcie mi prosze potrzebuje piosenke w ktorej slowa beda "pobawimy się trochę ?" obojetnie jaka piosenka niech to bedzie oby te slowa byly to jest dla mnie najwazniejsza sprawa w zyciu prosze was odpiszcie albo poszukajcie takiej piosenki!!!!!!!!!

1. Piękna jest pogoda, w domu siedzieć szkoda, chodźmy na podwórko pobawimy się. Piłeczkę weźmiemy w gumę poskaczemy, trochę odpoczniemy jeśli tylko chcesz. Ref: Misia A Misia B, misia Kasia konface Misia A Misia B kto się dzisiaj z nami bawić chce. x2 2. Piękna jest pogoda, w domu siedzieć szkoda, chodźmy na podwórko pobawimy się. Trochę pobiegamy, kwiatków nazrywamy, dla kochanej mamy jeśli tylko chcesz. Ref: Misia A Misia B, misia Kasia konface Misia A Misia B kto się dzisiaj z nami bawić chce. x4 3. Piękna jest pogoda, w domu siedzieć szkoda, chodźmy na podwórko pobawimy się. Ptaszków posłuchamy, w berka też pogramy, Trochę pośpiewamy jeśli tylko chcesz. Ref: Misia A Misia B, misia Kasia konface Misia A Misia B kto się dzisiaj z nami bawić chce. x4

Gość poooooomooooocyyyy
to musi byc dokladnie ten tekst :pobawimy się trochę:

Gość poooooomooooocyyyy
prosze pomozcie mi!!!!

nie ma takiej piosenki....z dokładnie takim tekstem predzej bedzie jak ja sama napiszesz

Gość poooooomooooocyyyy
ale ja musze ją mieć!!!! moze byc nawet to po angielsku napisane ale zeby bylo!!!! błagam

Gość poooooomooooocyyyy
no prosze!!

Gość zalosneeeeeee
google nie gryzie.

Gość poooooomooooocyyyy
nie moge nic znalezc na google

Gość jkjkjkjkg
po co ci to

Gość poooooomooooocyyyy
bardzo mi to jest potrzebne

mam i po polsku i po angielsku co mi dasz w zamian serio mam ;)

Gość poooooomooooocyyyy
jeny prosze podaj mi to no

Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick I wanna kiss you But if I do then I might miss you, babe It's complicated and stupid Got my ass squeezed by sexy cupid Guess he wants to play, wants to play I love game, I love game Hold me and love me Just want touch you for a minute Baby three seconds is in it for my heart to quit it Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick Don't think too much, just bust that thick I wanna take a ride on your disco stick Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game Through the love game Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game through the love game I'm on a mission and it involves some heavy touching, yeah You've indicated your interest, I'm educated in sex, yes and now I want it bad, want it bad I love game, I love game Hold me and love me Just want touch you for a minute Baby three seconds is in it for my heart to quit it Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick Don't think too much, just bust that thick I wanna take a ride on your disco stick Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game Through the love game Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game through the love game I can see you staring there from across the block with a smile on your mouth and your hand on your c (huh!) The story of us, it always starts the same A boy and a girl and a (huh!) and a game Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game Through the love game Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game through the love game Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game Through the love game Let's play a love game, play a love game Do you want love, or you want fame or you win the game through the love game POLSKIE TŁUMACZENIE Pobawmy się trochę, ten bit jest chory. Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce. Pobawmy się trochę, ten bit jest chory. Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce. Chcę cię pocałować, Ale jeśli to zrobię, potem mogę za tobą tęsknić, kochanie To jest skomplikowane i głupie Miałam mój tyłek przyciśnięty przez pociągającego amora Zgaduję, że on chce zagrać, chce zagrać. Kocham grę, kocham grę. Trzymaj mnie i kochaj Chcę cię dotykać przez minutę Kochanie trzy sekundy wystarczą, by moje serce to opuściło. Pobawmy się trochę, ten bit jest chory. Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce. Nie myśl za dużo, tylko wyrwij te krzaki. Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Jestem na misji i to wplątuje ciężkie wzruszenie, Tak. Masz wskazany swój interes, jestem wyćwiczona w seksie, tak i teraz chcę tego, co złe, tego, co złe. Kocham grę, kocham grę. Trzymaj mnie i kochaj Chcę cię dotykać przez minutę Kochanie trzy sekundy wystarczą, by moje serce to opuściło. Pobawmy się trochę, ten bit jest chory. Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce. Nie myśl za dużo, tylko wyrwij te krzaki. Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Widzę, jak gapisz się przez kliszę Z uśmiechem na ustach i z ręką na twoim.. (huh!) Nasza historia zawsze zaczyna się tak samo Chłopak i dziewczyna i.. (huh!) i gra. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę. Zagrajmy w miłosną grę, zagrajmy w miłosną grę. Chcesz miłości, czy sławy, Czy wygranej gry Przez miłosną grę.

Gość poooooomooooocyyyy
zaraz sie okaze czy pomoglo. ale bardzo ci dziekuje