Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona

czy obrzydza was czasami

Polecane posty

Gość obrzydzona

partner partnerka?jestem w stalym zwiazku i zaczynam sie zastanawiac co ja robie z tym czlowiekiem,czesto przygladam mu sie ukradkiem i miewam odruch wymiotny:pmam ochote podejsc i zaje.....bac mu w leb!zaniedbal sie straszebnie!!!przestal kontrolowac wlasne zachowanie przy jedzeniu(mlaska,siorbie,mowi do mnie z pelna geba ble ,fuj)zwracam mu uwage ale to dziala tylko na chwile,poprostu wies tanczy i spiewa!!!nie byl taki,nie wiem co sie z nim stalo?

Gość obrzydzona
Dam się przelecieć w jakimś ustronnym miejscu, w samochodzie, jakimś hoteliku… Najlepsi są tacy, co przed akcją wciągną sobie proszku do nosa. Taki potrafi ciągnąć akcję przez godzinę, albo dwie. Mam orgazm za orgazmem - potrafi zaspokoić wszystkie moje otworki, a na koniec spuścić mi się w usta. Uwielbiam, kiedy lepkie krople spływają mi po twarzy… :classic_cool: :p

Gość obrzydzona
dobre to bylo:):)napisz cos jeszcz to cie popieszcze;)

Gość obrzydzona
tylko szkoda ze takich co potrafia tak zaspokajac kobiete niestety ze swieca:(z reguly wszyscy to trzy ruchy i gluchy:(

Ludzie się zmieniają...przyzwyczaił się do Ciebie,jest teraz przy Tobie otwarty na maksa i pewnie nie wie,że Ciebie to tak bardzo irytuje :)

Gość obrzydzona
Brał mnie w wannie, na szerokim łóżku, na podłodze, połamaliśmy stolik - też chciał mnie na nim przelecieć, ale byliśmy już mocno pijani.:classic_cool:

Gość wafeleksesren
Może w ciąży jesteś z tąd te mdłości:)

Gość obrzydzona
ech ja jak pijana to z reguly nie daje:pchociaz jakby sie tak zaglebic?no cyba ze nie pamietam:p

Gość obrzydzona
ciaza wykluczona;)daje mu do zrozumienia,ale jak pisalam to tylko chwilke dziala;)

Gość obrzydzona
Dzisiaj przeleciał mnie w szkolnym kiblu. Nie będę wdawać się w szczegóły, ale kiedy powiedziałam, że chce, żeby mnie wziął w druga dziurkę, miał cholernie głupią minę… Ale w końcu zrobił, co trzeba. Będzie miał co kumplom opowiadać :p

Gość obrzydzona
szkolne czasu juz sa za mna,fakt faktem szkolny kibel zaliczony:p

Gość obrzydzona
Na uczelni jest nudno. Nudne zajęcia, kilku raptem fajnych kolesi. Ale już byliśmy na imprezce u jednego w akademiku. Tak mnie chcica wzięła, że najpierw podkręciłam jeszcze jedną laskę na wspólny strip - tease, a potem dałam się przelecieć jednemu kolesiowi. Nawet niezły był. Ruszył mnie ze trzy kwadranse. Chyba wyrobiłam sobie opinie kurwy na uczelni. Wali mnie to. Chcę mieć magistra, bo ładnie wygląda, a potem wkręcę się do jakiejś firmy na sekretarkę. W końcu dupy lubię dawać, będę się do tego nadawała… :classic_cool:

Gość obrzydzona
ech za czasow akademickich zamiany partnerow mialy miejsce,orgia grupowa(czyt:3 pary rowniez:pszalalam na maxa musze sie przyznac,moze i kurwa mozna mnie nazwac,ale nie rusza mnie to,lubie ten sport:p)ech podszywie troche mnie nudzisz,moze cos bardziej hard core wymyslisz az dostane babskiego wytrysku:p

Gość obrzydzona
Już nie musisz wymyślać, dostałam wtrysku. Wycisnęłam se pryszcza z klaty 🖐️

Gość obrzydzona
to podszyw:ppodszywie podszywy

Gość obrzydzona
pierwszy raz miałam okazję posmakować seksu z dziewczyną. Okazała się całkiem dobra. Miała zwinny języczek i pieściła mnie…. Uh, ale miałam orgazmy… Potem ja ją, a potem to już było jedno wielkie bzykanie wszystkich ze wszystkimi… Chyba jednak wolę z facetem. Musze mieć kawał kutasa w sobie…:p