Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juicy friut 3

Boję się seksu...

Polecane posty

mam 20 lat, jestem dziewica i panicznie boję się seksu. Chciałabym go uprawiać (gdybym miała faceta), ale z drugiej strony kompletnie sobie tego nie wyobrażam Boje się że podczas stosunku, nawet jeśli mężczyzna kocha kobietę, to w pewnym momencie zwyczajnie odzywa się w nim zwierzęcy popęd i zaczyna traktować kobiete przedmiotowo. Nie wiem czy jestem w stanie to przeżyć! :(

Gość Nikkon_200
Tez sie balam i nie kochalam sie z moimi wczesniejszymi chlopakami...ale od kiego pokochalam mojego owczesnego, wszystko sie zmienilo:) Bardzo tego chce i nie moge sie tego doczekac....zacznij sie martwic jak bedziesz w mojej sytuacji i nadal bedziesz sie bala.

Gość anulka 19
Na razie musze tylko napisać, że uwielbiam się bzykać. I mam dziewiętnaście lat. Nie bardzo mam komu o tym opowiadać

Gość Nikkon_200
Wlasnie UFAM! I tez kiedys sie obawialam ze nie bede w stanie tego z nikim zrobic...i widzisz...cuda sie zdarzaja:)

Gość Nikkon_200
kutas wchodzi jak w masło :)

Przeglądałam topiki o seksie, robieniu loda, oralu, analu... przeraża mnie to, brzydzę się tym. Nie wiem jak się do tego przekonać, nie wyobrażam sobie żeby wziąć penisa do ust. Czy wszytskie pary się tak kochają? Ile przeciętnie trwa seks? Jak często go uprawiają? Nie wiem nic...

Gość dfhgyrgrt
w kobietach tez odzywa sie zwierzecy poped, nie generalizuj w sumie to jest najlepsze

Gość Nikkon_200
Sama jestem dziewica...nie wiem ile czasu moze to trwac....ale wiem ze zrobic dobrze swojemu chlopakowi wcale nie jest zle...a nawet ekscytujace, wprowadzajace w dalsze etapy:) Jak poznasz kogos kogo pokochasz, zaufasz i bedziesz pragnela , zapewne nie bedziesz miala juz problemu:)

Gość najlepsze ale dla faceta

Gość Nikkon_200
Mam 21 lat....i robilismy juz wszystko chyba poza sexem...Zostawimy to na deser:)

Gość co za bzdury
jestem kobieta i uwielbiam zwierzece pozadanie i namietny seks,

Nie czujesz wstydu...? Wiem, to głupie, bo ja się kocha to wstyd znika... Seks to naturalna, ludzka i wierzę, że wspaniała rzecz. Również dotykanie, całowanie lizanie... Tylko, że ja ciągle się w tym nie widzę

Gość Nikkon_200
na deser wyssam krem z jego rurki a później wyliżę mu czekoladową dziurę :)

Gość Nikkon_200
ja osobiscie na poczatku bardzo sie wstydzilam....On z reszta tez. To chyba normalne jest.

Gość gość
Chyba kazdy sie boi poczatkowo :) Norma :) ale nie ma tak zle :) strach mija ..

A teraz bez żadnych krępacji? Nie mogę sobie jakoś uzmysłowić... np całuje się para i ręce zaczynają błądzić po ciele i miejscach intymnych? Aż się rozbierają i dają sobie przyjemność dłońmi, ustami?

Gość Nikkon_200
TAAk:)

Jesli znajdziesz odpowiedniego faceta to mozesz byc pewna, ze nawet jesli obudzi sie w nim zwierze (nawet przyslowiowy leniwiec) to napewno nie podda sie chwili i bedzie caly czas uwazal. Jesli nie ufasz - mozesz Ty byc na gorze, chociaz nie wiem czy to dobra pozycja na pierwszy raz. A seksu oralnego jesli nie chcesz to nie musisz uprawiac. Robicie to co chcecie i co wam sie podoba, nikt wam nie narzuca pozycji. Pozdrawiam

Gość lubiepoziomki
do 21 roku zycia byłam dziewicą,też nie wyobrażałam sobie seksu,do czasu :-),trzeba po prostu dobrze trafić,a nie decydować się na bzykanie,żeby w koncu stracić cnotę

Gość coza bzdury
trzeba poczekac na wlasciwy moment, nie kzdy musi uprawiac seks w wieku 16 lat, albo na wlasciwiego faceta, u mnie to przyszlo wraz z poznaniem pewnego faceta, a moze jestes aseksualna?

Gość jhyg
ja tez sie na poczatku wstydzilam, ale kiedy zrobilam ten bolesny, beznadziejny i chujowy pierwszy raz to cieszylam sie, ze mam go juz za soba;) :P