Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdaaa

Wciąż tylko odczuwam w życiu ból... smutek... cierpienie...

Polecane posty

Gość Prawdaaa

i nie ma juz sił :( Nic mi nie wychodzi... wszystko się pieprzy... całe moje zycie :(

Gość jarek88
tez mialem taki okres.. ale teraz wszystko odwrocilo sie do gory nogami:) glowa do gory.. cierpliwosc odplaca

Gość Prawdaaa
Jak długo mam czekać... wszystko mi się niszczy i trwa to baaardzo długo... nie mam juz sił walczyć... najchętniej odeszłam bym z tego świata :((

Gość bolts and nuts
nie wymiękaj

Gość Prawdaaa
to się tak łatwo mówi... mam przyjaciól ale Oni sami nawet mnie ie pocieszają bo nie wiedza już jak... bo sami widzą że ja urodziłam sie tylko po to aby cierpieć...

Użalasz się nad sobą zamiast napisać nam kilka konstruktywnych informacji na swój temat. Co robisz w życiu, ile masz lat? Dlaczego tak cierpisz, z jakich powodów? co mamy pisać na te Twoje uwagi bez żadnych informacji...

Gość Prawdaaa
mam 20 lat... podobno jestem śliczna... ale co z tego?? W domu ojciec co chwile pije... wtedy robi awantury... ja musiałam zucić szkołe dla rodziny bo jak mogłam isc i sie uczyc jak w domu moja mama potrzebowala pomocy... teraz szukam pracy i bez skutku... w niedziele roczek mojej chrzesniaczki a moj prezent ktory mialam dla niej... ktory tak bardzo pragnelam jej dac aby miala pamiątke na całe zycie przepadł :((( Mama przez ojca wariuje... co chwile chce odejsc... ja pomimo ze cale zycie dla nich poswiecilam to jestem dla wszystkich nikim... brat tchurz uciekł... tzn wyprowadzil sie... ma rodzine... a mnie zostawil z nimi... i mama sie wyrzywa na mnie... wariuje a ja to musze znosić... tylko gdzie w tym wszystkim miejsce dla mnie??

Gość jarek88
mnie juz nie lubisz? ;P

Gość Wariatkaaaaa
Też mam taki okres kupiłam sobie deprim i walcze z wiatrakami dalej nie wiem ile wytrzymam ale chce zaznac troche szczescia Walcz bo podobno warto. ja sie mecze juz 3 rok

Gość hihihihihi
Płatek śniegowy lubi wszystkich facetów. A masz jakies fantazje erotyczne?

Do autorki- ojciec alkoholik.. ten alkohol, ile on zła wyrządza ludziom... wiesz, sądzę , że powinnaś również opuścić dom, skoro rodzice nie potrafią zapewnić Ci prawdziwego domu, nie ma sensu byś poświęcała całą siebie, musisz żyć i egzystować. mamie pomagaj, ale nie kosztem własnego życia. Nie ma to sensu. Gdyby chciała coś zmienić dawno by odeszła, a tak skazała i Ciebie na taki los. Czemu nie możecie wysłać ojca na leczenie. alkoholizm to choroba. przykro mi..:(

Gość Prawdaaa
Czlowiek tu pisze o swoich problemach.. o tym że wali mu się życie... woła o psychiczną pomoc a Wy tu sobie podrywanie urządzacie??? Idzcie stąd!!!!

Gość Prawdaaa
płatek śniegowy - załóż swój temat i tam gadaj o tych twoich pierdołach!!

Gość Prawdaaa
Chce opuścić dom ale ja nie mam pracy!! Szukam ale kto zatrudni osobe bez wykształcenia!!!! Mam dość poprostu dość chce sie uwolnić ale nie mam jak :(

przepraszam. wybacz mi już nie będę. ale wypowiedziałam się równiez do Twojego problemu. Dlaczego nie wyslecie taty na odwyk? Jest dużo uzależnien, ale alkohol robi najwięcej złego z tego co zauważyłam, również u mnie w rodzinie (tyle że u siostry mamy) Dlaczego Twój prezent przepadł? - pamiętaj nie liczą się materialne prezenty ale te od serca.

Gość Prawdaaa
lukasz kafeteria dobra ok wiem ze przesadzilam :( ale moze Wam poprostu zazdroszcze poczucia humoru :((

Dziewczyno bo Ty sama nie umiesz w to uwierzyć... Myślisz ciągle negatywnie.... Nie mam wykształcenia.. ludzie nie maja wyksztalcenia ale cos robia... Przykladowo jakies kursy do darmowych szkol sie zapisuja.. by miec jakis zawod.. Walcza.. a Ty chyba uwazasz ze CI manna z nieba spadnie... BŁĄD! Sama sobie jesteś winna..

Gość Prawdaaa
płatek śniegowy - a myslisz ze nie chcialabym Go wysłać?? on jest taki podły tylko przed nami... wszyscy uważają Go za szanowanego obywatela... bo przed innymi udaje wspaniałego kochanego męża i ojca... a prezent?? kupiłam złote serduszko... śliczne :(( Długo zbierałam na niego :((( miałam Go schowanego... codziennie patrzyłam czy jest i nagle nie ma :((( i nie mam pieniedzy na nowy prezent nawet na pierdołke :(((

Tak sądzę, AA to jedyne rozwiązanie-że przestanie pic... W tym kierunku bym walczyła. ale prawda- ludzie tam idą jak doznają jakiegoś szoku, bądź gdy dotkną dna... Inaczej tylko nałóg się liczy...