Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaaaa

jak zostać księgowa??????????????

Polecane posty

Gość pytajkaaaaa

ile zarabia chodzi o woj.Łódzkie. jakie programy trzeba znać?gdzie zacząć???itp>

Gość humorek na dziś
Idzie sobie mała, biedna myszka, aż dochodzi do rzeki. Ponieważ to była duża rzeka z bardzo mocnym prądem to myszka się wystraszyła, że nie przepłynie i mówi do ptaka stojącego obok: - Ja taka mała biedna myszka, a Ty taki wielki i silny, prosze złap mnie i przewiez na druga stronę... - Nie. - No proszę... - Nie! - No ale blagam... - Nie! Ptak odleciał. Myszka się wkurzyła, zebrała wszystkie siły, wskoczyła do wody i ostatkiem sił przepłynęła na drugi brzeg. Wychodzi cała mokra, zupełnie przemoczona. - Jaki z tego morał? - Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra.

Gość kolej na mnie
program Symfonia excell, dobrze by bylo access poszukaj sobie w ofertach pracy, tam sa wypisane wymagania..

Gość szukalam ale roznie pisza
a ile na poczatek sie zarabia???czy bez plecow dostane prace??

Gość kolej na mnie
ja chce isc na staz po nowym roku. mam nadzieje ze wypali! to moja jedyna nadzieja!

Gość ja juz nie moge
bo bylam. a studiujesz???po jakiej szkole jestes?

Gość kolej na mnie
studiuje finanse i rachunkowosc, jestem na 2 roku chce isc na staz do jakiegos biura rachunkowego albo urzedu do dzialu ksiegowosci... mam tylko nadzieje ze nie bedzie z tym problemow bo jak jest kryzys to moze ludzie nawet na staze beda sie rzucac :( zawsze bym juz jakies doswiadczenie miala w tym, nawet jakby mnie nie zatrudnili po tym

Gość kolej na mnie
moze sprobuj sie na jakims portalu oglosic ze szukasz pracy jako pomoc ksiegowej

Gość ja to samo co ty studiuje
najlepiej poszukac jakiejs wiekszej firmy ktora przyjmie na staz do dzialu ksiegowosci z mozliwoscia podjecia po stazu pracy. szkoda ze ja juz nie moge na staz isc bo tak bym zrobila

Gość juz kiedys pisalam
i zero.......

Gość humorek na dziś
Facet budzi sie ok 13.00. na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następujacej tresci: - "Kochanie, wypoczywaj, jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń, zwolnię się z pracy i przyjadę. - Twoja kochajaca żona". On na to pyta syna co się stało, czy wrocił wczoraj z kwiatami, pierścionkiem lub czymś w tym rodzaju, nic bowiem nie pamięta. Syn na to: - Coś ty, przyszedłeś o piatej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka ściagała ci spodnie powiedziałeś: - "Spierdalaj ty stara kurwo, ja jestem żonaty".

Gość kolej na mnie
ja mialam 4 miesiace stazu, zostalo mi jeszcze 8 ;) czyli wg Ciebie do biura rachunkowego nie warto? dzieki za rade

Gość poza tym
nie ma wogole doswiadczenia.musieli by mnie wszystkiego uczyc a kazdy szuka z doswiadczeniem

Gość Weronika- weronka
u mnie starsza księgowa 5,200 na papierku,

Gość slyszalam ze
w biurze malo sie zarabia ale na poczatak dobre i to jakis punkt zaczepienia.zdobedziesz doswiadczenie a potem jak ci nie bedzie pasowalo to mozesz szuakc czegos innego. bo ja po tym swoim stazu nic nie mam

Gość 5200
brutto??znaczy sie???w jakim woj????

Gość kolej na mnie
a gdzie mialas poprzedni staz?

Gość pytajkaaaaa
w zakladzie ubezpieczen spolecznych,myslamam ze po stazu zostawiaja jak ktos sie nadaje i jak chce tam pracowac. ale kazdy musi skladac papierki tak jak inni i potem wybieraja kogos po znajpomosci

Gość kolej na mnie
ja mialam w kuratorium, nic zwiazanego z ksiegowoscia dzieki za rady i powodzenia:* dobranoc :)

Gość tobie tez
zycze powodzenia

Gość Weronika- weronka
no na papierku 5200, dużo no nie? ale kobietka ma ok 45 lat, ja mam marne 1330, na innym stanowisku, wczoraj przyszło pismo z podwyżkami i się załapali tylko kierownik, księgowa i zastępca a szaraczki jaj ja nie :(

Gość humorek na dziś
Policjant zatrzymuje dresiarza na ulicy. Pyta się go: - Nazwisko? - Nowak. - Adresik? - Adidas, nie żadem badziew.

Gość z jakiego wojewodztwa

Gość jest ktos
kto moze sie jeszcze wypowiedziec

najlepiej idz na staz czy praktyki chobcby bezplatne do biura rachunkowego, choc z tym moze byc ciezko bo wiekszosc takich biur to jednoosobowe firmy. Po studiach z rachunkowosci szukalam w bardzo duzym miescie jakiegokolwiek punktu zaczepienia w biurze rachunkowym, praktyk, stazu, cokolwiek. Wyslalam ze 200 CV, odpowiedzialo na nie ze 3 osoby i mialam jedna oferte stazu ale przyszly szef byl taki ze po jednej rozmowie wiedzialam ze w zyciu tam nie pojde. Zycze powodzenia w szukaniu, moze bedziesz miec wiecej szczescia niz ja mialam. Latwiej jest sie dostac do wielkiej firmy, w Lodzi masz np centrum ksiegowe Phillipsa. Minus jest taki ze tam sie polskiej ksiegowosci nie nauczysz, bedziesz wklepywac faktury wg procedur napisanych przez kogos, tyle ze wieksze szanse rozwoju a i zarobki lepsze: moja kolezanka w Lodzi 28 lat, pare lat doswiadczenia, ma w takiej firmie 3 tys netto na okresie probnym. Zawsze potem mozna zrobic kursy ksiegowe czy bieglego rewidenta.

Gość ja na staz juz nie moge
bo bylam.jestem z malego miasta i tu wszystko po znajomosci. w biurach rachunkowych jest po kilka osob.duze firmy mozna policzyc na jednej rece i jak zapytalam o prace to sie dziwnie patrzyli.wiec wiadomo ze trzeba miec plecy.ogloszen zero.nawet jak jakies sie trafi jakies raz na pol roku to wymagaja doswiadczenie 2, 5 lat.a jak ja mam zdobyc to doswiadczenie jak nie przyjmuja nigdzie do pracy bez

Gość co za kraj______
To straszne ze nawet staz ciezko znalezc;/

Gość fly...
jestem ksiegowa w us i nie narzekam oczywiscie najpierw rok stazu potem udalo mi sie zostac wymagane wyksztalcenie wyzsze najlepiej rachunkowosc albo ekonomia potem mnustwo szkolen.zarobki na poczatek 1800 na reke teraz po 5 latach 2500

Gość fly..
na reke oczywiscie a kobitki co sa przed emerytura majo ok 5tys

Gość ydhdudidjdjdd
lubelskie- 1276 na poczatek potem dojdziesz po kilkunastu latach moze do 2000 na lape:o :o