Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amorgos

O końcu świata

Polecane posty

Gość Amorgos

Chipowanie ludzi. W nowym porządku świata nie przewiduje się pieniędzy jako środka jakichkolwiek transakcji. Wszelkie transakcje mają być dokonywane przy pomocy mikrochipu pod skórą z właściwym dla każdego numerem. Jeden czip jest w stanie pomieścić takie dane jak: zdjęcie, odciski palców, opis fizjonomiczny, adres, historia rodziny, zawód, inf. podatkowa, kryminalna i numer ubezp. W bazie danych Nowego Porządku Świata , który wchodzi w życie od 01.01.2010 każda osoba będzie figurować jako liczba. "Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka". Osoby, które uznane zostaną przez odpowiednie czynniki za winne naruszenia przepisów państwowych, dowiedzą się o swojej winie, kiedy przyjdzie coś kupić, czy uzyskać jakieś inne usługi. Wtedy dowiedzą się, że ich chipy są na czarnej liście i nie mogą uzyskać żadnej usługi ani kupić czegokolwiek... Osoba bez chipu nie będzie mogła dostać pożywienia, nawet wody, mieszkania, zatrudnienia, usług medycznych. Dotyczy to także osób, które nie zgodzą się na wszczepienie czipu. Nie będą mieli sposobu na uzyskanie pieniądza. Zostaną po prostu bez środków do życia na bruku. "I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia". Mało mówi się o użyciu mikrochipów do kontroli ludzi. Jest to tym bardziej niebezpieczne, że maleńki mikroprocesor umożliwia uzyskiwanie bardzo szczegółowych informacji o osobie, która go nosi, w tym miejscu pobytu, i to przez całą dobę. Można także wpływać na ludzkie zachowania, zmieniać charakter człowieka w zależności od stymulacji czipa, który wysyła impulsy i pobudza między innymi wydzielanie hormonów. Strach pomyśleć, jak może być wykorzystany taki wynalazek w państwie rządzonym w sposób totalitarny. "I sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddają pokłon Bestii A cała ziemia w podziwie powiodła wzrokiem za Bestią, i pokłon oddali Smokowi, bo władzę dał Bestii". Badania wykazały, że mikrochip u ludzi można wszczepić wyłącznie na czole lub ręce. I tu urywek tekstu: --> Inżynierowie wydali półtora miliona dolarów (w owym czasie) na badania, aby znaleźć najlepsze i najwygodniejsze miejsce do wszczepienia mikroczipu. No i zgadnijcie! Badania wykazały, że czoło i wierzch dłoni są nie tylko najwygodniejszymi, ale i jedynymi miejscami, gdzie ciągłe zmiany temperatury są w stanie doładowywać litową baterię. Biblia: "nie dajcie robić sobie znaków na ręce i czole" Zapowiedź godziny sądu. "Jeśli kto wielbi Bestię, i obraz jej, i bierze sobie jej znamię na czoło lub rękę, dym ich katuszy na wieki wieków się wznosi i nie mają spoczynku we dnie i w nocy czciciele Bestii i jej obrazu, i ten, kto bierze znamię jej imienia będzie katowany ogniem i siarką " U osób poddanych testowi wszczepienia chipu rany nie goiły się lecz sączyła się z nich wydzielina i tworzyły się ropne wrzody, miejsce było bardzo bolesne i zaognione. "A wrzód złośliwy, bolesny, wystąpił na ludziach, co mają znamię Bestii" Dr Sandrs uważa, że zaprojektowany przez niego (nad czym bardzo ubolewa) mikroczip jest "znakiem", o którym jest mowa w Apokalipsie św. Jana. Po grecku słowo "znak / znamię" brzmi "CHARAGNA", co w tłumaczeniu oznacz zadraśnięcie, ukłucie. Warto też zwrócić uwagę na to, że po grecku liczba 666 brzmi CHI XI STIGMA, gdzie pierwsza część oznacza liczbę 666, zaś końcowa, stigma, oznacza "wetknąć, wbić, wkłuć znak do środka. Apokalipsa:"A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć". "I ujrzałem tych, którzy pokłonu nie oddali Bestii ani jej obrazowi i nie wzięli sobie znamienia na czoło ani na rękę. Ożyli oni i królowali z Chrystusem"

Gość Głupota
to rodzaj opryszczki. Lecz się na to bo na rozum za późno

Gość widzeże dwie panie na górze
już także są przekabacone. szkoda, że nie używacie mózgu,... zapewne nie macie go i jedyne czym sie interesujecie to ciuszki oooh jakie to żałosne :O aaahhh jakie idiotki. zacznijcie używać mózgownicy bo ten organ zanika kiedy sie go nie ćwiczy, a wam mało już braknie. TU FAKTY MÓWIĄ SAME ZA SIEBIE!!! począwszy od afery żywnościowej - nowy porządek swiata (chca zatruwać ludzi żywnością , a potem "leczyć"- chodzi o nabijanie wielkiej kasy firmom farmaceutycznym) wszystko będzie modyfikowane genetycznie od 01.01.2010 jedzenie nie bedzie miało żadnych wartości odżywczych ani witamin bo chcą nas wybić , a potem nas zaczipują i takie nieuki, wieśniaki jak wy dajecie sie i pójdziecie na pierwszy hip!

Gość zgadzam sie ... niestety muszę
3 miesiące temu naczytałam się, naoglądałam się także na YT ... i zobaczyłam prawdę , okrutną prawdę. masa tego... randup monsanto i te sprawy... skażenie i śmierć za śmiercią w alabamie , które zatajono... no masa tego. jakbym mogła uciekałabym już, w tej chwili w góry norwegii póki mam siłe!!

Gość ale Kamelia podziela zdanie
... ja niestety też to i owo wiem... :(