Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy_facet

Pytanie do kobiet - wzruszający facet

Polecane posty

Gość uczuciowy_facet

Pytanie do damskiej części forum... Jakie macie zdanie o facetach którzy potrafią sie popłakać na filmie..? Ostatnio wzruszyłem się.. i 2 kobiety podśmiewały się z tego.. jak Wy reagujecie na takich facetow? Czy jest to dziwne?

Szacunek dla Ciebie. Ja juz pare razy probowalem ale nic mi z tego nie wyszlo :>

Gość wiadomo normalka
całkiem normalna sprawa mi tez facet płakał jak mnie zostawial :O

Gość uczuciowy_facet
dlaczego szacunek dla mnie? ja tego nie próbuje.. łzy po prostu same lecą :/

Conajmniej dziwne... Ja bym sie poczula nieswojo. Pomyslalabym, ze to Ty jestes slaba istota a nie ja.

Gość uczuciowy_facet
sadze ze nie ma roznicy jaki film... ale dajmy na to.. szkoła uczuć.. a walk to remember.. moglbym wymienic ich cale mnostwo no ale to pierwsze przyszlo do glowy

to bardzo pieknie ze potrafisz sie wczuc w sztuke. osobiscie uwazam ze to cos wspanialego.

Gość uczuciowy_facet
Dlaczego odrazu dewota? Czy to aż tak was przeraża jeżeli facet sie wzruszy? Facet ma być z kamienia.. i niezależnie co by się działo, on nie może ani jednej łzy wypuścić..?

spokojnie, dla każdego co innego i tak wyprzedzasz samców jaskiniowców,a dla niejednej byłbyś młodym bogiem dla mnie ideałem jest facet lubiący gotować, niby też niemęskie, ale mnie w kuchni ciężko zobaczyć- i niekobieca się nie czuję ;)

Gość luzak gepard chester
Jakbyś się przy mnie popłakał na filmie to by było nasze ostatnie spotkanie :)

Gość deszcz z sufitu
taką masz osobowość i tyle, więc po co masz ukrywać uczucia

zalezy jaki film :) kiedyś byłam na 'tylko mnie kochaj', film beznadziejny, żałowałam a facet z którym byłam...wzruszył się na końcu tego beznadziejnego filmu:o

Gość uczuciowy_facet
@agnieszka jaki plus dla mnie..? @deszcz z sufitu no wlasnie nie ukrywam.. i dlatego czasami łezka poleci..

Gość uczuciowy_facet
to dziwne, że zostałem wyśmiany z tego.. przeraziło mnie to troche.. zreszta mnie samego to przerosło..

ja lubię jak mężczyzna się wzrusza" widać gołym okiem że przywiązanie do przyjaciólek jakos ci nie chce minąć :P

Gość mój tata reż często
płakał na wzruszającym filmie. Jak dla mnie to nic dziwnego kto nie wzrusza się na krzywdę innych. Nie mówię o romansach bo to go nie ruszało, ale jak na przykład był film wojenny na którym ginęły dzieci to on zawsze plakał.

agnieszka to proste ... Skoro lubisz jak facet płacze przy tobie oznacza to że nie odbiega nic a nic od zachowań twoich przyjaciólek ( które notabene pewnie nie raz przy tobie płakały , a ty przy nich) :D

Gość marcheweczka 85
Czułabym się z tym źle, bo ja nie płaczę na filmach. Także w moim odczuciu byłoby to totalnie niemęskie zachowanie. Jestem osobą wrażliwą, ale z silną psychiką i o wiele więcej trzeba, żeby mnie poruszyło do łez.

Gość placz chlopie placz n zdrowie

Gość milia112
z jednej strony to może być plus, ale na dobrą sprawę jednak wolałabym tego nie widzieć. wg mnie to słabość