Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 punkty karne

zły początek dnia

Polecane posty

Gość 4 punkty karne

ale jestem wkurzona!!!! śpieszyłam się rano do pracy żeby się nie spóźnić, bo są straszne korki i co??!! i dostałam mandat :) ledwo wyjechałam z domu i trach pan polismen wyskoczył mi zza krzaka :D tak się mendy ukryły, że ich nawet nie widziałam...

Gość 4 punkty karne
no niby taniej, ale jak się ma 30 km do pracy to tak trochę nie bardzo autobusem...

Gość 4 punkty karne
ciekawa jestem co mnie jeszcze dzisiaj spotka skoro tak fascynująco rozpoczął się mój dzień... :/

Słabo sie starasz.ja zawsze pokazuje dekold, rozpuszczam długie blond włosy, na koniec podaję im zmyslony nr, telefonu i mnie puszczają :P

Gość 4 punkty karne
no niestety mój dekolt i ładne oczka nie pomogły... no może pomogły bo z 500 zł ugadałam na 100zł, więcej już nie dało rady, a szkoda :)

Gość 4 punkty karne
to Ci moi to chyba impotentami byli... :D

Gość 4 punkty karne
a może :) bo tak jakoś dziwnie się uśmiechali do siebie i szeptali :D

ale z babami gorzej . Kiedyś próbowałam jedną wziąśc na litość i się nie dała podła.

Gość 4 punkty karne
a to podły babsztyl jeden :) zamiast się solidaryzować to nie!

Gość Ta jasne...
ostra sieostra-znow sie lansuje-jaka to jestem wspaniala-panu policjantowi obciagnie ze 2 razy i dostanie mnie punktów....dobre

Gość 4 punkty karne
no niestety... ostatnio pojechałam na lotnisko odebrać lubego i tak sobie po woli jechałam, bo nie było miejsca do zaparkowania, ja patrze w lusterko a tu jakieś auto podjeżdża więc otwieram szykbę, a tu straż miejska i pani "strażniczka" do mnie, że tu nie wolno się zatrzymywać na co ja jej mówię, że przecież nie zatrzymałam się tylko wolno jadę, a ona "mnie to nie interesuje, ma pani natychmiast odjechać" i bach zamknęła szybę i pojechała pinda jedna

Gość 4 punkty karne
Ta jasne... weź sobie daruj takie komentarze, bo że Ty tak robisz to nie znaczy, że każdy tak robi