Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptysia ptysiowa 0000

reklamacja - proszę o pomoc dotyczy kranu

Polecane posty

Witam, mam taki problem nie znam się za bardzo ani na prawie ani na reklamacji (gwarancji) otóz kupiłam jakis czas temu kran do wanny po dwóch miesiacach okazało się ze pękł więc wczoraj poszłam do sklepu i chciałam go oddać na reklamacje gdyz jest wazna jeszcze gwarancja. Sprzedawca zamienił mi kram dał nowy kran ale odkrecił z mojego kranik przez który leci woda ( gdyż ten innym miał bardzo długi kranik a mi nie pasował) i oddał mi mój stary wąż z prysznicem. Ale wkrecając mój stary kranik do całego "kranu" zastosował uszczelke gdyż inaczej by nie wchodziła pewnie był inny gwint. I jak wczoraj pezykreciłam kran to spod tej uszczelki cieknie woda. I tu teraz mam pytanie. 1. Czy jak dzisiaj pójde i oddam kran to mogę zarządac nowego? (dodam ze jest tam dwóch nie miłych sprzedawców) 2. Czy musi mi wydać dokument zgłoszenia reklamacji 3. Czy w takim przypadku jak wczoraj powienien mi wydać nowy prysznic z raczką cz odkręcic ten mój nie wydając mi nowego?? dziękuje za pomoc i przepraszam jeżeli to jest troche haotyczne

Gość znowu ten szczoch
czubie czytaj ze zrozumieniem a nie wypisujesz głupoty na róznych tematach zeby tylko szczochu zabłysnac

nikt nie pomoze

Gość powinen Ci wydać
sprawny , fakt chciał dobrze ale z racji reklamacji , powinnaś dostać produkt wolny od wad to chyba zrozumiałe.

Gość szczerze mowiac to nie
ardzo zrozumialam co zamienil w koncu ten sprzedawca,...

Gość o rany y
jaki inny gwint? Jestem kobietą, ale ci powiem, że nikt by ci nie wkręcił na "inny" gwint może po prostu trzeba poprawić uszczelnienie jaka nieporadność panuje....