Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny swiat pracy

Czy szef ma prawo tak sie zachowywac?

Polecane posty

1.Jak jade gdzies autem sluzbowym i mam przy sobie komorke on przez internet (nie wiem w jaki sposob) sprawdza gdzie jestem. 2. Przeglada rozmowy w kom.sluzbowej kto do mnie dzwonil, do kogo ja 3.Przeglada moja skrzynke mailowa - outlock express 4.Jak nie ma mnie w pracy siada przy moim biurku i grzebie w kompie zostawiajac rozlana kawe 5.Zostawia chlew na swoim biurku, prosi mnie o zrobienie kawy dla swoich gosci, potem ja musze kubki zmywac, podczas kiedy nie jestem jego sekretarka a po prostu pracownikiem biurowym 6.Jego slownictwo jest non stop wulgarne 7. Hitem jest to, ze zwolnili sprzataczke i robi podgaduszki, ze trzeba bedzie sprzatac :( 8.Non stop morde drze, doszukuje sie ciagle czegos,wszystko musze robic na 'juz' Czy to normalne zachowanie szefow w dzisiejszym swiecie? :( Mam dosyc tego bajzlu dookola, bo co z tego,ze sobie posprzatam u siebie na biurku i w pokoju, jak przez niego ciagle mam tam syf i musze po nim poprawiac, bo on udaje Pana i wladce :(

przyznaje , ze mnie zatrudnil nie ze wzgledu na moje kwalifikacje tylko na romans jaki mamy . teraz sprawdza czy mu sie nie puszczam - zazdrosny jest. ale mi w pracy dobrze bo nic nie robie ... no tylko rózne takie z nim...

bardzo 'smieszny' podszyw, na wiecej Cie nie stac :( Z nim romans???????? fujjjj nie dba o siebie, nie dba o firme, wylacznie w gadce co to on nie robi i co bedzie robil i inwestowal a prawda jest zupelnie inna, ze jest bezradny :( Dlaczego mam po nim sprzatac? niech kazdy zadba o siebie a potem wymaga od innych...