Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiem12

czy to normalne ??

Polecane posty

Jestem przed @ i moja tem zamiast spadac to rośnie... za 3 dni powinnam dostac a temp 37,3... czy to normalne ?? nigdy wcześniej nie miezyłam sobie tem i zaczełam od tego cyklu...

Gość zullaaaa
no niby tak ale jak sie zachodzi w ciaze to tem tez rośnie i nie spada przed @ a ty spodziewasz się ciąży czy nie ??

sama nie wiem bo kochałam sie bez zabespieczenia po @ a cykle mam 28 dniowe to chyba w ciazy nie jestem..ale ostatnio przechodziłam duzy stres to jest możliwość przesunięcia sie owulacji ??? pamietam ze 8 dnia cyklu potwornie bolał mnie duł brzucha...

Gość zullaaaa
no wiesz kobieta to nie zegarek... a ze stresu może sie przesunąć owulacja

Gość ile jeszcze
ile jeszcze tych tematow zalozysz? masz problem ze soba?

Gość zullaaaa
Dziewczyny przestańcie sie kłucic !! To jest forum można powiedzieć porad...Dorosłe kobiety a sie wyzywaja !!!

Gość sandra88
ja juz kiedyś utworzylam topik ze to forum jest do dupy i miałam racje laska zadaje pytanie a one ja wyzywaja zal mi takich ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA CIĘ TO DRAŻNI TO SIĘ NIE UDZIELAJ !!!!

Gość Tak dla scislosci...
Pisze sie You are an idiot!!!! A tak w ogóle to podwyzszona temperatura nie musi oznaczac ciazy. Oznacza tylko tyle ze byla owulacja a jajeczko zostalo uwolnione. Temperatura moze swiadczyc o ciazy jezeli utrzymuje sie na podwyzszonym poziomie przez kolejnych 18 dni po owulacji.